Maraşta Haber
Maraşta Haber

MHP’li Akgemci, Büyükşehir Kendi Bütçesiyle Geliyor

MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Tahir Akgemci;  “ Belediye Başkanı iktidar partisinden olursa, hizmet gelir düşüncesi yanlış. Çünkü Büyükşehir kendi bütçesi ile geliyor. Bu bütçeyi işin uzmanı yönetmeli ki; hizmete dönüşmeli” dedi. Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Tahir Akgemci ve Onikişubat Belediye Başkan Adayı Yusuf Temizkan, Fatih Kasabasında […]

MHP’li Akgemci, Büyükşehir Kendi Bütçesiyle Geliyor

20 Ocak 2014 - 20:37A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Tahir Akgemci;  “ Belediye Başkanı iktidar partisinden olursa, hizmet gelir düşüncesi yanlış. Çünkü Büyükşehir kendi bütçesi ile geliyor. Bu bütçeyi işin uzmanı yönetmeli ki; hizmete dönüşmeli” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Tahir Akgemci ve Onikişubat Belediye Başkan Adayı Yusuf Temizkan, Fatih Kasabasında gerçekleştirdikleri ziyarette sevgi gösterileri ile karşılandılar.

Yoğun katılımın olduğu, teşkilat üyeleri ve vatandaşların hazırladığı tanışma programında;  Akgemci ve Temizkan kendilerinden söz ederek projelerini anlattılar.

Akgemci, burada yaptığı konuşmasında; Büyükşehrin kendi bütçesiyle geldiğini, kimsenin bu bütçeye müdahale edemeyeceğini söyledi ve konuşmasını şöyle sürdürdü: “Belediye başkanı iktidar partisinden olmazsa hizmet alamayız düşüncesi çok yanlış. Artık böyle bir şey yok. Büyükşehir bütçesi sizlerin ödediği gelir vergilerinin % 6’sından oluşuyor. Yasa böyle. Buna kimse müdahale edemez. Yani sizin ödediğiniz vergiler size hizmet olarak sunulacak. Ancak bu da işin uzmanı tarafından yönetilirse hizmete dönüşür. Sizin paranızın adil bir şekilde sizlerle hizmet olarak dönüşmesini istiyorsanız, bu yetkiyi vereceğiniz en uzman kişi işte karşınızda.”

Amacının Kahramanmaraş’ı gerçek anlamda büyükşehir yapmak olduğunu ifade eden Akgemci; “Hedefimiz, memleketimiz sadece ismi ile değil, gelişmişliği ile büyükşehir yapmak. Sizler nasıl bir Kahramanmaraş hayal ediyorsanız hep birlikte hayalinizi gerçekleştireceğiz. Çünkü hepimizin hayali aynı, örnek bir Kahramanmaraş inşaa etmek” dedi.

YÜZ AĞARTAN YÜZ PROJE

Akgemci; “Biz hayalimizdeki Kahramanmaraş’ı inşaa etmek için önce uzman kişilerle şehrimizin mevcut durum analizini çıkarttık ve bunu kitap haline getirdik. Bu mevcut durumda nelere ihtiyaç var, bir bir sıraladık. Yüz ağartan yüz proje ile 5 yılda marka şehir olma yolunda eylem planımızı hazırladık.

Sizlerin karşısına eli boş değil, uçuk kaçık değil, çılgın değil, gerçekçi projelerle çıktık. Sizin ihtiyaçlarınız doğrultusunda, her vatandaşımızı düşünerek, hayatınızı kolaylaştıracak, yaşam standartlarınızı yükseltecek, üretken belediyecilik anlayışı ile çocuklarımıza iyi bir gelecek bırak için hizmet aşkı ile yola çıktık. Görüyorum ki; bu aşk karşılıksız değil. Sizin sevdanız, bizim sevdamız. Buradaki bu coşkulu karşılama da değişime hazır olduğunuzu gösteriyor.  Bende sizlere söz veriyorum 5 yılda bambaşka bir Kahramanmaraş göreceksiniz” dedi.

Vatandaşların sorularını cevaplandıran Akgemci, çocuklarla da tek tek ilgilenerek; “Çocuklarımıza iyi bir gelecek bırakmalıyız. Onların emaneti bize. Vereceğiniz oylar onların geleceğini belirleyecek” dedi.

Daha sonra Fatih Belde Belediye Başkanı Mehmet Demirtaş’la karşılaşan Akgemci ve Temizkan, teşkilat yöneticileri ile belediye binasında sohbet ettiler.

Akgemci; Başkan Demirtaş’a “Stratejik Analiz” adlı kitabını takdim ederek; “Biz Kahramanmaraş için taş üstüne taş koyan her kim olursa olsun teşekkürü borç biliyoruz. Sizde iyi niyetle beldenize hizmetler sundunuz. Büyükşehir yasası ile beldeler iptal oldu ama inanıyorum ki sizin göreviniz bitmedi” dedi.

Akgemci, belediyeyi aldıklarında belediye binalarının ve çalışanlarının yine halkın hizmetinde olacağını ifade ederek; “Biz kimseyi işinden etmeyeceğiz. Bu binalar büyükşehrin irtibat noktaları olacak. Hem vatandaşımız hem de çalışanlar perişan olmayacak. Zaten biz, vatandaşlarımızın tamamını kucaklayan ve yaşantısını kolaylaştıracak hizmet anlayışı ile yola çıktık” dedi.

Başkan Demirtaş, MHP’li adaylara teşekkür etti ve başarılar diledi.

1 copy 2 copy 3 copy 4 copy 5 copy 6 copy 7 copy 8 copy 9 copy 10 copy 11 copy 12 copy 13 copy 14 copy 15 copy 16 copy 17 copy

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25’e giren öğrenci ve aileleriyle buluştu Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25...

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 2022-2023 eğitim-öğretim yılında gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sistemi’nde (LGS) derece ...

Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçını Ahmet Çakar yönetti Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçı...

Birçok sportif faaliyeti ilçe sakinleriyle buluşturan Sultangazi Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile bu yıl 11. Spo...

Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını beraberinde getiriyor Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını b...

2014 Dünya Kupası sırasında Brezilyalı seyircilerle gerçekleştirilen araştırmada takımlarına aşırı bağlı taraftarların canlı maç izlerk...

Milli karateciler spor severlerle bir araya geldi Milli karateciler spor severlerle bir ar...

2020 Tokyo Olimpiyatları öncesinde müsabakalara hazırlanış aşamaları ve unutulmayan anıların konuşulduğu organizasyona katılan Kağıthan...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Halkoyunları gösterileriyle ilgi odağı oldular Halkoyunları gösterileriy...

Kahramanmaraş/Onikişubat Yıldırım Bayazıt İlkokulunda 23 Nis...

Nirvana Cafe Ilıca da hizmete hazır Nirvana Cafe Ilıca da hiz...

Kahramanmaraş’ ta  Onikişubat ilçe merkezinden 66 kilo...

Ilıca İlkokulunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına yoğun ilgi oldu. Ilıca İlkokulunda 23 Nisa...

Onikişubat Ilıca İlkokulunda  kutlanacak olan “Büyük Önder A...

Kahramanmaraş’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşku içinde kutlandı. Kahramanmaraş’ta 23...

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Türk Milletinin b...

Kahramanmaraş’ta Temsili İl Milli Eğitim Müdürü Esma Gizem Akçadağ Kahramanmaraş’ta Te...

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, 23 Nisa...

Ilıca Yeniyapan Ortaokulunda 23 Nisan Bayramı Coşkusu Ilıca Yeniyapan Ortaokulu...

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Türk Milleti...

Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışması Sonuçlandı Kahramanmaraş’ta ŞAGO Mat...

Onikişubat ilçesinde 23 okulun ve toplamda 69 öğrencinin kat...

324. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 324. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dünya handır İnsana, yolcular gelip geçer Kimi bahtı güzel...

Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışması Düzenlendi Kahramanmaraş’ta ŞA...

Kahramanmaraş / Onikişubat Şehit Ahmet Gülbahar  Ortaokulu M...

MEB AKUB “doğada arama kurtarma eğitimi” gerçekleştirdi. MEB AKUB “doğada ar...

Kısa adı MEB AKUB olan, Milli Eğitim Bakanlığı Kahramanmaraş...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ