MHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Tahir Akgemci; partisinin ilçe başkan adaylarıyla istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Madoevi’nde gerçekleştirilen istişare toplantısına, İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, Onikişubat İlçe Başkanı Mesut Tosun, Kadın Kolları İl Başkanı Halide Akben,  İlçe Başkanları ve ilçe belediye başkan adaylının yanı sıra eski milletvekili Nevzat Taner, MHP eski il ve merkez ilçe başkanları ile bazı belediye meclis üye aday adayları katıldı.Toplanınım açılış konuşmasını yapan MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, insan odaklı, hizmet edecek kadrolarla yola çıktıklarını belirterek, AK Partinin iktidar olduğu 5 dönemdir bu kentin hizmet alamadığını, iktidara sandıkta bir ders verme vaktinin geldiğini söyledi.

MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Tahir Akgemci, artık seçim sürecine girdiklerini, teşkilat ve ilçelerle birlikte koordineli çalışarak, bu seçimi mutlaka almaları gerektiğine inandığını kaydetti.

Akgemci;  AK Partiye gönül ve oy vermiş insanların bile bu dönemde MHP dediklerine vurgu yaparak; “Büyükşehir ve teşkilat olarak, ilçelerimizle birlikte koordineli çalışıyoruz. Öyle bir seçim stratejisi belirledik ki, her geçen gün insanların bize teveccühü artıyor. Seçim çalışmaları ciddi ve sorumluluk isteyen bir iş. Biz sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Çünkü bu seçimi ciddiye alıyoruz, bu bakımdan da seçime iddialı giriyoruz. Adaylarımızın hepsi de birbirinden kaliteli arkadaşlarımız. Bölgelerinde seçimi kazanacak, alacak güçte insanlar. O kadar iddialı konuşuyorum, tüm ilçeleri ve merkezi alabilecek güçteyiz. Kamuoyu bizden yana. Kaldı ki kamuoyunda da psikolojik üstünlüğü dahi ele geçirmiş durumdayız. Çok ciddi tercihler ve teveccühler var, koordineli, kaynaşma içeren, iş birliği ve gönül birliği içinde çalıştığımızda, seçim çalışmalarını sürdürdüğümüzde, MHP’nin önünü kimse kesemeyecektir. Kamuoyuna bunun mesajını veriyoruz” diye konuştu.

ADAY DEĞİL, BAŞKANLARIM DİYORUM

Kahramanmaraş’ın mevcut durumu ve eylem planını içeren “Kahramanmaraş İlinin Stratejik Analizi” adlı kitabını Büyükşehir Yasası’nı daha anlaşılabilir olması için 11 sayfalık tek metin haline getirdiği dokümanı ilçe adaylarına çanta içinde takdim eden Başkan Adayı Tahir Akgemci;  “Artık kendimize, halkımıza ve seçmene o kadar güveniyoruz ki, başkan adaylarımıza dahi aday lafını kaldırarak başkanlarım diyorum” diye konuştu ve bütün adaylarına başarılar diledi.
Basın mensuplarının gündemle ilgili sorularını da cevaplandıran Akgemci, bu seçimin çok farklı olacağını yineledi.