Mesut Dedeoğlu’na Memur Derneklerinden Ziyaret

Mesut Dedeoğlu’na Memur Derneklerinden Ziyaret
Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, hükümet tarafından gerçekleştirilen eşit işe eşit ücret çalışmasının pek çok kamu kurum ve kuruluşunda mağduriyet yaşattığını söyledi.Tüm Maliye...

Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, hükümet tarafından gerçekleştirilen eşit işe eşit ücret çalışmasının pek çok kamu kurum ve kuruluşunda mağduriyet yaşattığını söyledi.

Tüm Maliye Memurları Dayanışma Yardımlaşma ve Kültür Derneği yönetim kurulu üyeleri, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu’nu TBMM’de ziyaret etti. Yaşadıkları sorunları dile getiren dernek yöneticileri yaptıkları konuşmada, “Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı’nın çeşitli birimlerinde çalışan genel idare hizmetleri sınıfına bağlı şef, memur, veri hazırlama kontrol işletmeni, yoklama memuru, tahsildar, icra memuru, şoför ve hizmetli gibi kadrolarda çalışmaktayız. Vergi dairelerinde bu şekilde çalışan toplam 19 bin personel bulunmaktadır. Son yıllarda yapılan uygulamalarla Gelir İdaresi Başkanlığı’nda çalışan personel arasında ücret ve çalışma şartları açısından telafisi zor farklılıklar ortaya çıkmıştır.” şeklinde konuştu.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu’ndan sorunlarının dile getirilmesini isteyen dernek yöneticileri, eşit işe eşit ücret olarak bilinen 666 sayılı Kanun Hükmünde Kararname çalışması kapsamında da mağdur edildiklerini ifade etti.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, çalışanların yaşadıkları bütün sorunları parti olarak sık sık her ortamda dile getirdiklerini kaydederek, hükümetin çalışan kesime karşı uygulamış olduğu politikaların hayret verici olduğunu vurguladı.

Hükümetin geldiği günden beri çalışanların kazanılmış haklarını ellerinden almak için büyük çaba sarf ettiğine de işaret eden MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, hükümet tarafından yapılan eşit işe eşit ücret çalışması kapsamında ortaya çıkan mağduriyetler değindi. MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, bu konuda mağduriyetleri ortadan kaldıracak ortak bir çalışma yapılması gerektiğine de dikkat çekerek, mağduriyeti giderecek her türlü çalışmaya hazır olduklarını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.