Mehmet Şakalar, MHP’den Ekinözü Belediye Başkan Aday Adayı Olduğunu resmi başvurusunu yaparak Açıkladı

1999 Yılında MHP’den Belediye Başkan Adayı Olan Mili Eğitim Bakanlığı Tarım Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı’nın çeşitli kademelerinde görev alan emekli eğitimci Mehmet Şakalar yaklaşan yerel seçimler öncesi MHP’den Ekinözü Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu resmen açıkladı.

Ekinözü Türkeli Mahallesinden olan Eğitimci Mehmet Şakalar 1999 Yılında MHP’den Aday Olduğunu ve şimdide 2014 Yerel seçimlerinde MHP’den Resmi Başvurumu Yaparak memleketine hizmet etmek için başkanlığa talip olduğunu söyledi.

Mili eğitim Bakanlığın Tarım ve Sağlık Bakanlığın  Çeşit Kademlerinde, görev aldığını söyleyen Şakalar , “Bugüne kadar Ekinözü  ile bağlantımı hiç kesmedim. Her zaman gelip gittiğimiz, sorunlarıyla, dertleriyle dertlendiğimiz bir  ilçe . Kendi şehrimize hizmet etmek, bilgi, birikim ve görgülerimizi paylaşmak için aday oldum.  Ekinözü İlçesinde İnsanlarla iç içe olduğunu tümünün dertlerine yardımcı olmaya çalışan birisi olarak ve Ekinözü halkını çok seven birisi olarak ilçede aile olarak bütünleşen dertlerine ortak olan içlerinden biri olarak aday adayı oldum.

Tüm Ekinözülü hemşehrilerimin desteğini ve dualarını bekliyorum. Milliyetçi, ülkücü, gönlü, aklı Türk milleti ve devleti için sevdalanmış tüm kardeşlerimi MHP’ye oy vermeye davet ediyorum.” dedi.