Kahramanmaraşlı olan Malatya Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Akif Gülaçtı’yı Kahramanmaraşlı hemşehrileri ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundular.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçe Şube Müdürü Mehmet ispir, Onikişubat İlçesi Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Selahattin Kılıçkıran, Dulkadiroğlu İlçesi Kahramanmaraş Halk Eğitimi Müdürü Durdu Mehmet Doğan ve Bilim Sanat Merkezi Müdürü Ramazan Avcı aslen Kahramanmaraşlı olan ve Temmuz ayı içinde Malatya Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü atanan Akif Gülaçtı’yı makamında ziyaret ederek görevinde başarılı olması dileğinde bulundular.

İl Müdürü Akif Gülaçtı hemşehrilerinin bu ziyaretinden dolayı oldukça duygulandı ve kendilerine teşekkür etti.

Atıkif Gülaçtı, 1970 yılında Kahramanmaraş’ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Kahramanmaraş’ta tamamladı. 1992 yılında Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektronik Mühendisliği Bölmünde lisans eğitimini tamamladıktan sonra aynı yıl Türk Telekom’da Mühendis olarak göreve başladı.

     2008 yılı Temmuz ayına kadar sırayla Türk Telekom bünyesinde Mühendis, Şef Mühendis ve Telekom Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Bu süre içinde bir çok yurt içi ve yurt dışı eğitim seminerlerine katıldı.

    Türk Telekomun özelleşmesi nedeni ile 2008 yılında Sanayi ve Ticaret Bakanlığı ( Mülga ) Kahramanmaraş İl Müdürlüğü’ne nakil olarak kurum değişikliği yaptı. 13 Ağustos 2012 tarihi ve 28383 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan kararname ile Bitlis Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü olarak atandı.

    Bakanlığımızın 21.07.2014 tarih ve 1486 sayılı oluru ile Malatya Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü’ne İl Müdürü olarak vekaleten atandı.

      Evli ve iki çocuk babasıdır.