Maraşta Haber
Maraşta Haber

Mahmut Arıkan, Kahramanmaraş İlçeleriyle Birlikte Kalkınacak

İlçe gezilerini sürdüren Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Mahmut Arıkan, gerçekleştirdiği ziyaretlerde Kahramanmaraş’ın 2023 vizyonunun Türkiye’ye getireceği yenilikleri anlattı. Arıkan bölgelerin sorunlarıyla ilgili ise bölge insanıyla birlikte hareket ederek çözüme gideceklerini belirtti. Kahramanmaraş’ta ülkesi için üreten ve üretimiyle ülke ekonomisine katkıda bulunan Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Mahmut Arıkan, her şeyini borçlu olduğu […]

Mahmut Arıkan, Kahramanmaraş İlçeleriyle Birlikte Kalkınacak

26 Şubat 2015 - 19:14A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

İlçe gezilerini sürdüren Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Mahmut Arıkan, gerçekleştirdiği ziyaretlerde Kahramanmaraş’ın 2023 vizyonunun Türkiye’ye getireceği yenilikleri anlattı.

Arıkan bölgelerin sorunlarıyla ilgili ise bölge insanıyla birlikte hareket ederek çözüme gideceklerini belirtti.

Kahramanmaraş’ta ülkesi için üreten ve üretimiyle ülke ekonomisine katkıda bulunan Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Mahmut Arıkan, her şeyini borçlu olduğu edebiyat ve Milli Kahramanların destan yazdığı Kahramanmaraş’a vefa borcunu ödemek, 2023 vizyonunda yeni Türkiye’nin yeni Kahramanmaraş’ı oluşmasına katkıda bulunmak için aday olduğunu söyledi.

İlçe gezileri çerçevesindeki gezisinin 3’üncü gününü Afşin’e ayıran Arıkan, Ak Parti Afşin İlçe Başkanı Şeref Kırbıyık, Kadın Kolları İlçe Başkanı Merve Ardıç, Gençlik Kolları İlçe Başkanı Ökkeş Şimşek, yönetim kurulu üyeleri ve mahalle temsilcileri ile parti binasında bir araya geldi.

DSC_4767 copy

Hem Sivil Toplum Örgütü yöneticiliği hem de İl Genel Meclis üyeliği yaptığı dönemlerde de bölgede yaşayan insanların sorunlarıyla yakından ilgilendiğine vurgu yapan Arıkan, yıllardır teşkilatıyla iç içe olduğunu belirtti. Arıkan; “Ülkemiz Cumhuriyet tarihinden bu yana ilk defa kendisine 50 yıllık, 100 yıllık hedefler koyuyor. Hatırlayın Ak Parti öncesi ertesi günün programı yapılamıyordu. Sizlerin destekleriyle Ak Partinin daha uzun süre iktidarda kalması hem huzurun hem de istikrarın devam etmesi açısından büyük önem taşıyor. 2023 vizyonu belirlenirken Ben Ticaret Borsası Başkanıydım. Ekonomiden sorumlu bakanımız bize Kahramanmaraş’ın 2023 vizyonundaki hedefini sorduğunda bende; ‘ilimizin gelişmiş ilk 10 il arasında girmesidir. Türkiye’nin ise 500 milyar dolar ihracatla ilk 10 ülke arasına girmesidir’ demiştim. Biz bu hedef çerçevesinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Afşin’i ayrı, Elbistan’ı ayrı, Çağlayancerit’i ayrı yani diğer ilçeleri ayrı ayrı düşünmüyoruz, eğer bir kalkınmışlık olacaksa bu merkezle birlikte tüm ilçelerimizle aynı anda olmalıdır. Bir siyasetçi tek başına hiçbir şey yapamaz. Bölgenin esnafıyla, işadamıyla, vatandaşıyla, siyasetçisiyle, belediye başkanıyla, milletvekiliyle, bürokratıyla yani toplumun tüm kesimiyle oturup birlikte hareket etmek zorundadır. Bizde bu hareketle çalışmalarımızı ve planlarımızı yürütüyoruz” dedi.

DSC_4780 copy

Afşin İlçe Başkanı Şeref Kırbıyık ise; “Mahmut Arıkan Kahramanmaraş’ta istihdam oluşturan ve ekonomiye katkı yapan, kentin gelişmesi için elini taşın altına koyan bir sanayicimizdir. Kentin yüzünün değişmesi, gelişmesi yönünden Mahmut Arıkan gibi değerli işadamlarımızın büyük katkısı var. Sayın Arıkan’a başarılar diliyoruz” dedi.

Arıkan İlçe teşkilatının ardından Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven’i de makamında ziyaret ederek belediye çalışmaları ve bölge ekonomisi hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Gittiği bölgelerde Sivil Toplum Örgütü yöneticilerinin de ilgi odağı olan Arıkan Afşin Ticaret Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can’ı makamında ziyaret etti. Afşin Ticaret Odasının hizmet binasını çok beğendiğini belirten Arıkan, Afşin’e yakışır bir hizmet binası olduğunu da dile getirdi. ATO Başkanı Bekir Sıtkı Can’dan da tam destek alan Arıkan hizmetleri ve sorunları STK’larında içinde bulunduğu geniş oturumlarla yapacaklarını kaydetti.

DSC_4720 copy

Afşin ziyaretinin ardından Elbistan’a geçen Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Mahmut Arıkan İlçe Başkanı Yunus Kağan Kısaca, Kadın Kolları İlçe Başkanı Elif Aynur Soydan, Gençlik Kolları İlçe Başkanı Talip Karaç, yönetim kurulu üyeleri ve mahalle temsilcilerine seslendi.

Arıkan; “biz bir ekip ruhu ile çalışacağız. Elbistan gerçekten Türkiye’nin bir çok ilinden büyük bir ilçemiz. Buradaki OSB’nin kuruluş çalışmaları tamamlandı ve iş dünyamız yatırımlarını buraya yönlendirerek bölge ekonomisine katkı sağlayacak. Biz burada sadece ekonomik anlamda yükselmeyi hedeflemiyoruz, eğitim ve kültür alanında da daha ileriye gitmemiz için çeşitli çalışmalarımız olacak. Bu konuda da sizlerden destek istemeye geldik” diye konuştu.

Elbistan’ın ardından İlçe gezisini Nurhak’la tamamlayan Arıkan, ekibiyle birlikte uzun bir yolculuğun ardından Nurhak ilçe teşkilatıyla buluştu. İlçe teşkilatı tarafından ilgi ile karşılanan Arıkan, İl Genel Meclis Üyeliği yaptığı dönemlerde Nurhak’ın beldelerine hizmet noktasında emekleri olduğunu hatırlatarak bu hizmetlerin devamına talip olduğunu söyledi.

DSC_4798 copy DSC_4803 copy DSC_4820 copy

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
Etiketler : |
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25’e giren öğrenci ve aileleriyle buluştu Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25...

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 2022-2023 eğitim-öğretim yılında gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sistemi’nde (LGS) derece ...

Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçını Ahmet Çakar yönetti Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçı...

Birçok sportif faaliyeti ilçe sakinleriyle buluşturan Sultangazi Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile bu yıl 11. Spo...

Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını beraberinde getiriyor Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını b...

2014 Dünya Kupası sırasında Brezilyalı seyircilerle gerçekleştirilen araştırmada takımlarına aşırı bağlı taraftarların canlı maç izlerk...

Milli karateciler spor severlerle bir araya geldi Milli karateciler spor severlerle bir ar...

2020 Tokyo Olimpiyatları öncesinde müsabakalara hazırlanış aşamaları ve unutulmayan anıların konuşulduğu organizasyona katılan Kağıthan...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZDÜ EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZD...

Ekinözü İlçesinde geçmişte Belediye başkanı olarak görev yap...

Şehit Evliya İlokulunda deprem Şehidi Av. Ayyüce Sayar adına kütüphane açıldı. Şehit Evliya İlokulunda d...

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden Av...

İYİ Parti,KMBŞ Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu Projelerini basınla paylaştı. İYİ Parti,KMBŞ Belediye B...

İYİ Parti, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Me...

Onikişubat İlçesinin Robotex Türkiye robot turnuvası başarısı Onikişubat İlçesinin Robo...

Robotex Türkiye robot turnuvası bölge yarışması 23 ve 24 Mar...

Süreyya Güneş Anaokulu Sabahçı Sınıfların M.Akif Ersoy Programı Süreyya Güneş Anaokulu Sa...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

320. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 320. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Hayalin canlanıyor ufka dalarken gözüm Bilmesin hiç bir ki...

Süreyya Güneş Anaokulunun Minik öğrencileri İstiklal Marşımızı okuyarak gururumuz oldu Süreyya Güneş Anaokulunun...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

Kahramanmaraş’ta Yine Deprem Oldu Kahramanmaraş’ta Yi...

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra zaman...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bayramın kaç gün olduğunu açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan Bay...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kamu çalışanlarımızın 10 Nisan...

Kahramanmaraş’ta 8 Bin 303 Konutun Daha Kurası Çekildi Kahramanmaraş’ta 8 Bin 30...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantıyla katı...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ