Terziler ve Konfeksiyoncular Odası başkanı İhsan Kurtar, seçim çalışmalarında sona gelindiğini belirterek, “bundan sonra söz üyelerin” dedi.

Yaklaşık 33 yıldan bu yana Terziler Konfeksiyoncular Odası başkanlığını yürüten ve  yarın yapılacak olan seçimlerde de tekrar aday olduğunu açıklayan İhsan Kurtar’ın bu seçimi de kazanması bekleniyor.

Seçim çalışmaları  çerçevesinde esnaf ziyaretlerine devam eden İhsan  Kurtar’a esnafın büyük destek verdiği gözlendi.

33 yıllık görev süresince Terziler Konfeksiyoncuların sorunlarının giderilmesi için çalışan Kurtar, “Biz esnafımız için varız, onların sorunları bizlerin sorunları olarak bildik, gece gündüz demeden esnafımızın yanında olduk, inşallah yarın yapılacak seçimlerde de yine teveccüh gösterip bana bu görevi tevdi ederlerse hizmete devam edeceğim” dedi.

TERKONSAN’ı şehrimizde kurarak Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdiklerini belirten Kurtar, yeni dönemde yeni projelerle üyelerimize en iyi hizmeti sunacaklarını söyledi.

Yarın Esnaf Sanatkarlar  Odası toplantı salonunda saat 10.00’da  yapılacak Terziler Konfeksiyoncular Odası seçimlerine iki liste halinde gidilecek.  Terziler Konfeksiyoncular Odasını Kurtar’ın kazanmasına kesin gözü ile bakılıyor