Kahramanmaraş Köy Garajı ve Hal Esnafı MHP’li Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Tahir Akgemci ve Onikişubat Belediye Başkan Adayı Yusuf Temizkan’ı bağrına bastı.

Zamanlarının tamamını Dernekler, Esnaflar ve Köylere ayıran Milliyetçi Hareket Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Tahir Akgemci ve Onikişubat Belediye Başkan Adayı Yusuf Temizkan, köy garajı ve hal esnaflarını ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında esnaflardan ve şoförlerden büyük ilgi gören MHP heyeti esnaflarla çay sohbeti yaptı ve iş yerlerini ziyaret ederek vatandaşların dertlerini dinledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Tahir Akgemci, “Önceki gün köylerimizi ve derneklerimizi gezdik. Dün de hal esnaflarımızı ve köy garajındaki arkadaşlarımızı ziyaret etmiştik bugünde buradayız. Gezmedik bir yer. Konuşmadık vatandaş bırakmayacağız. Sevgili hemşerilerimizin ayağına gidiyoruz. Gözlerine bakıp söz veriyoruz. Nasıl bir Kahramanmaraş istediklerini soruyor. Kahramanmaraş için beklentilerinden daha da fazlasını yapacağımızı açıkça ifade ediyoruz. Biz sözümüzün arkasındayız. Bugün söz verip yarın unutanlardan olmayacağız. Bugün oy istemek için destek istemek geldiğimiz insanlarımızı yarın kapı önlerinde bekleten dertlerini kulak arkası edenlerden olmayacağız. Biz bugün nasıl halkımızın arasında başımız dik geziyorsak yarında yapacağımız hizmetler sonrası aynı şekilde gururla sokaklarda olacağız. Dışarıda insanlar nasıl hizmet yapıldığını Kahramanmaraş’ı örnek göstererek anlatacaklar”dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Onikişubat Belediye Başkan Adayı Yusuf Temizkan, “Kahramanmaraş halkı merkezden ilçelere kadar değişim istiyor. Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş’ta büyük destek görüyor. Halk desteğini Milliyetçi Hareket Partisi’nin adaylarına veriyor. Çünkü vatandaşlarımız hem hizmet alamadıklarından şikayetçi, hem de Milliyetçi Hareket Partisi’nin adaylarına güveniyor. Kahramanmaraş halkının desteğini ve gücünü de yanımızda görüyoruz. Nereye gittiysek büyük bir ilgi ve beraberinde dua var. Biz bu sorumluluğun üstesinden geliriz. Allah’ın izni ile söz verip, yemin edip göreve başlayacağız. Kahramanmaraş halkı bizi göreve getirirse ne kadar doğru bir karar verdiğini hizmetlerimiz sayesinde görecek. Onikişubat İlçemiz kıskanılacak bir ilçe olacak. Koordineli bir şekilde şehrimzin dört bir yanına hizmet götüreceğiz. Köylerimizde, mahallerimizde hizmete doyacak. Kahramanmaraş halkı yıllardır hizmet umudu ile destek veriyor. Ama artık halkımız verdiği desteğin karşılığında hak ettiği hizmeti alacak”diye konuştu.