Komşu Protokolden Ziyaret

Komşu Protokolden Ziyaret
Ekinözü Jandarma Komutanı Yzb. Alim Yıldırım ve Ekinözü Emniyet Amiri Önder Tellioğlu, Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun’u makamında ziyaret ettiler.“Komşu Protokolden Ziyaret Jesti” yakıştırması yapılan ziyarette konuklarını...

Ekinözü Jandarma Komutanı Yzb. Alim Yıldırım ve Ekinözü Emniyet Amiri Önder Tellioğlu, Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun’u makamında ziyaret ettiler.

“Komşu Protokolden Ziyaret Jesti” yakıştırması yapılan ziyarette konuklarını makamında kabul eden Kaymakam Akkoyun, komşu protokolüne içtenlikle teşekkür etti.

Bir süre önce Balıkesir’in Havran ilçesinde 5 yıldır başarıyla görev yapan, ilçede üstün hizmetleri,  kurumlar arası ve ilçe halkı ile alkışa değer diyaloglar kuran ve daha sonra atandığı Ekinözü ilçesinde göreve başlayan J. Yzb. Alim Yıldırım ile Denizli merkeze atanan bir önceki Ekinözü Emniyet Amiri Zafer Volkan Aybay’ın başarılı hizmetlerini daha üst seviyelere çıkarılmasını hedefleyen yeni Emniyet Amiri Önder Tellioğlu, Elbistan’a gelerek Kaymakam Tuncay Akkoyun’u makamında ziyaret ettiler.

Kardeş ve komşu ilçeden gelen Ekinözü protokolünü makamında kabul eden Kaymakam Akkoyun, bilgi paylaşımı ve çeşitli konularda yapılan görüşmelerden sonra misafirlerine jestleri için teşekkür etti. Ekinözü J. K. Yzb. Alim Yıldırım ise Kaymakam Akkoyun’a hizmetlerinde başarılar dileğinde bulunarak, mutlu, sağlıklı ve başarıyla geçecek 3 yıl temennisinde bulundular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.