Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara kısa bir süre önce Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Mehmet Emin Akkurt’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt’u makamında ziyaret eden Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Akkurt’un Kahramanmaraş eğitimi için büyük katkılar sağlayacağına dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:

“Hemşehrim olmasından gurur duyduğum, Mehmet Emin Akkurt’  Kilis İlimizde eğitim adına önemli çalışmaları olmuştur. Kendisinin Kahramanmaraş’a da büyük hizmetleri olacağına inancım sonsuz. Bu görevin kendisine hayırlar getirmesini ve başarılı olmasını diliyorum” dedi.

Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt ise şu ifadeleri kullandı:

“Kilis Belediye Başkanımız Hasan Kara Bey, benim 2006-2011 yıllarında Milli Eğitim Müdür yardımcısı ve Milli eğitim Müdürü olarak görev yaptığım o yıllarda kendisi Kilis Milletvekili olarak TBMM’de görev yapıyordu, eğitim adına hep desteklerini gördüm. Ziyaretime gelmelerinden dolayı, son derece mutlu oldum, onur duydum kendisine çok çok teşekkür ediyorum” dedi.