AK Parti Ekinözü Belediye Başkan Aday Adayı Bünyamin Kılıç, Ekinözü için çok önemli ve hayata geçirilmeyi bekleyen projeleri olduğunu ifade ederek, ilke halkın ve kamuoyuna yaptığı değerlendirmelerde; “Ekinözü Bahtsızlığı ve sahipsizliği sona erecek” dedi.

AK Parti Ekinözü Belediye Başkan Aday Adayları arasında önemli bir konuma sahip olan Bünyamin Kılıç, yaşanabilir bir Ekinözü için yola çıktıklarını belirterek, talip olduğu göreve layık görüldüğü takdirde, Ekinözü’nün bahtsızlığının biteceğini dile getirdi.

Kahramanmaraş’ta yapılan temayül yoklamasını değerlendiren Ekinözü Belediye Başkan Aday Adayı Bünyamin Kılıç, Kahramanmaraş’ta gerçekleştirilen temayül yoklamasının hayırlı olmasını temenni ederken, “İnanıyorum ki Ekinözü için hayırlı olacak. Kapsamlı ve başarılı bir buluşmadan sonra iyi bir yoklama yapıldığı inancındayım. Eğer talip olduğum göreve layık görülürsem, doğduğum yer olan Ekinözü ve halkı için gecemi gündüzüme katacağım. Ekinözü halkının hizmetkârı olacağım. Ekinözü için yapılacak çok şey var. Tüm projeleri hayata geçirmekle Ekinözü artık sahipsiz ve yalnız kalmayacak” dedi.