Maraşta Haber
Maraşta Haber

Karakurt; “Cumhur’un 12. Başkanı Hayırlı Olsun”

Diva-Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Abdulbaki Karakurt;   Milletimizin %50’den fazlasının teveccühünü alarak cumhurun başkanı olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan, 76 milyona sahip olan ülkemizin bir ferdinin dahi ötekileştirilmeden kucaklanması en büyük beklentileri olduğunu söyledi. 12.Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, bu zamana kadar yapmış oldukları en ağır göreve talip olduklarının bilinci içerisinde olduğunu belirten  Karakurt, açıklamalarına […]

Karakurt; “Cumhur’un 12. Başkanı Hayırlı Olsun”

15 Ağustos 2014 - 15:54A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Diva-Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Abdulbaki Karakurt;   Milletimizin %50’den fazlasının teveccühünü alarak cumhurun başkanı olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan, 76 milyona sahip olan ülkemizin bir ferdinin dahi ötekileştirilmeden kucaklanması en büyük beklentileri olduğunu söyledi.

12.Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, bu zamana kadar yapmış oldukları en ağır göreve talip olduklarının bilinci içerisinde olduğunu belirten  Karakurt, açıklamalarına şöyle devam etti:

“Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşundan bu yana cumhurun tercihi ile seçilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ülkemiz ve şahsına ümit bağlayan bütün İslam Âlemine hayırlı olsun.

12 yıl gibi uzun zamandan beri, Türkiye Cumhuriyeti Devleti Başbakanı olarak görev yapan Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı seçiminde de milletimizin teveccühünü alarak 12.Cumhurbaşkanımız olmuştur.

Uzun yıllardan beri siyasetin içinde olup, Belediye Başkanlığı ve Başbakanlık gibi görevleri ifa eden Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan,  Devlet yönetiminde de çok büyük tecrübeler elde etmiştir. Kendilerinin ifadeleri ile “USTA” lığının Milletimiz, Devletimiz ve ümit besleyen bütün İslam ülkelerinin refah ve mutluluğu için bir şans olmasını diliyoruz.

Necip milletimizin %50’den fazlasının teveccühünü alarak cumhurun başkanı olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan, 76 milyona sahip olan ülkemizin bir ferdinin dahi ötekileştirilmeden kucaklanması en büyük beklentilerimizdendir. Zira yakın geçmişte Yerel Yöneticiler ve Cumhurbaşkanlığı seçimi dolayısıyla yapılan propagandalarda kullanılan siyaset dili çığırından çıkmış ve beraber yaşama kültürümüze zarar verici noktalara gelmiştir. Bu nedenle, nefret dilinin yerini sevgi ve hoşgörü dilinin alması, milli birlik ve beraberliğimiz açısından son derece önemlidir. Bir kilim misali rengârenk desenlerle süslü cennet vatanımızın her noktasında yaşayan dilleri, renkleri, ırkları hatta dinleri dahi farklı olan bütün Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları eşittir ve eşit olmalıdır. Çünkü yaratılanların tamamı Allah Teâlâ tarafından yaratılmıştır.

Ayrıca, imamesi kaybolmuş tespih misali başsız kalan ve aralarında kardeşlik ünsiyeti kaybolmuş İslam ülkelerinin de birlik beraberliği hususunda çok büyük beklentilerinin olduğu bir gerçektir. “Böl, parçala, yut” taktikleriyle bölünmüş, parçalanmış ve güçleri yok edilmiş olan İslam ülkelerinde akıtılan gözyaşları, şehit kanları ve yerlerinden yurtlarından edilen din kardeşlerimizin dramı, bizlere bayramları kara getirmiştir.

12.Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, bu zamana kadar yapmış oldukları en ağır göreve talip olduklarının bilinci içerisindedirler.

Tüm Memur-Sen Konfederasyonu ve Diva-Sen ailesi olarak, 12.Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, Devletimiz,  milletimiz, dünya Müslümanları ve dünya insanlığı için hayırlı hizmetlere vesile olmasını cenabı Allah’tan niyaz ederiz.”

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25’e giren öğrenci ve aileleriyle buluştu Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25...

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 2022-2023 eğitim-öğretim yılında gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sistemi’nde (LGS) derece ...

Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçını Ahmet Çakar yönetti Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçı...

Birçok sportif faaliyeti ilçe sakinleriyle buluşturan Sultangazi Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile bu yıl 11. Spo...

Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını beraberinde getiriyor Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını b...

2014 Dünya Kupası sırasında Brezilyalı seyircilerle gerçekleştirilen araştırmada takımlarına aşırı bağlı taraftarların canlı maç izlerk...

Milli karateciler spor severlerle bir araya geldi Milli karateciler spor severlerle bir ar...

2020 Tokyo Olimpiyatları öncesinde müsabakalara hazırlanış aşamaları ve unutulmayan anıların konuşulduğu organizasyona katılan Kağıthan...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZDÜ EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZD...

Ekinözü İlçesinde geçmişte Belediye başkanı olarak görev yap...

Şehit Evliya İlokulunda deprem Şehidi Av. Ayyüce Sayar adına kütüphane açıldı. Şehit Evliya İlokulunda d...

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden Av...

İYİ Parti,KMBŞ Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu Projelerini basınla paylaştı. İYİ Parti,KMBŞ Belediye B...

İYİ Parti, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Me...

Onikişubat İlçesinin Robotex Türkiye robot turnuvası başarısı Onikişubat İlçesinin Robo...

Robotex Türkiye robot turnuvası bölge yarışması 23 ve 24 Mar...

Süreyya Güneş Anaokulu Sabahçı Sınıfların M.Akif Ersoy Programı Süreyya Güneş Anaokulu Sa...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

320. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 320. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Hayalin canlanıyor ufka dalarken gözüm Bilmesin hiç bir ki...

Süreyya Güneş Anaokulunun Minik öğrencileri İstiklal Marşımızı okuyarak gururumuz oldu Süreyya Güneş Anaokulunun...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

Kahramanmaraş’ta Yine Deprem Oldu Kahramanmaraş’ta Yi...

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra zaman...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bayramın kaç gün olduğunu açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan Bay...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kamu çalışanlarımızın 10 Nisan...

Kahramanmaraş’ta 8 Bin 303 Konutun Daha Kurası Çekildi Kahramanmaraş’ta 8 Bin 30...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantıyla katı...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ