07/14 Temmuz 2014 tarihleri arsında yapılan Açık Öğretim Lisesi III. Dönem Kayıt Yenileme işlemlerini yeniden tasarlanarak Açık Öğretim Kurumları bürosunda gerçekleştiren Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü yoğun kayıt dönemini başarı ile tamamladı.

Her zaman hizmeti ön plana çıkartan anlayışla, Açık Öğretim Lisesi öğrencilerine işlemlerini rahat yapacakları bir ortam sağlayan kurum; kayıt ücretlerini rahatlıkla yatırmaları için ziraat Bankası ATM’sini de büro yanına getirmiş ve her türlü sosyal olanağı sağlamıştır.

Her kayıt yenileme döneminde yaklaşık beş bin öğrenciye hizmet veren ve yaklaşık yirmi bin öğrencisi olan büro Türkiye’nin örnek bürosu olmuş ve takdir toplamıştır. Son yıllarda LYS sonuçlarında ve okul yerleştirmelerinde şehrimizin en öndeki gözde kurumları arasına girmiştir.

23/24 Ağustos 2014 tarihinde gerçekleşecek Açık Öğretim Lisesi III. Dönem sınavlarında sınava girecek 18 yaş ve üzeri öğrencilerin kayıt yenileme işlemleri büyük bir yoğunluk ve titizlikle sürdürülmüştür.