Kahramanmaraşspor 0 - Denizlispor 2 Maçın özeti ve golleri

Kahramanmaraşspor 0 - Denizlispor 2 Maçın özeti ve golleri
Kahramanmaraşspor kendi sahasında oynadığı kritik Denizlispor maçını 2-0 kaybetti.PTT 1. Ligde geride kalan son iki maçta iyi bir çıkış yakalayan Kahramanmaraşspor, ilk yarısını muhteşem oynadığı maçta gol bulamadı. İzu...

Kahramanmaraşspor kendi sahasında oynadığı kritik Denizlispor maçını 2-0 kaybetti.

PTT 1. Ligde geride kalan son iki maçta iyi bir çıkış yakalayan Kahramanmaraşspor, ilk yarısını muhteşem oynadığı maçta gol bulamadı. İzu Azuka’nın topu direkte patladı. İkinci yarı ise bambaşka bir Kahramanmaraşspor vardı. Rakip defansımız hatasını cezalandırdı. Kahe ile penaltıyı gole çeviren Denizlispor, çok geçmeden 2’nci golü de buldu. 2-0 geriye düşen temsilcimizin ilerleyen dakikalarda gösterdiği çaba da bir işe yaramadı. Çok sayıda top kaybı yapan ve ileri de bir türlü isteneni veremeyen temsilcimiz sahadan yine hüsranla ayrıldı.

Stat: Hanefi Mahçiçek

Hakemler: Yaşar Kemal Uğurlu, Hakan Atilla Gökbilgin, Fevzi Demirhan

Kahramanmaraşspor: Mehmet Ali, Zafer (Dk. 67 Adem), Sinan, Mert, Şamil, Gökhan (Dk. 67 Aytaç ), Erkan, Serkan, Izu, Cumhur, Oseni (Dk. 72 Onur)

Denizlispor: Ozan, Ömer, Onur (Dk. 84 Barış), Kahe (Dk. 80 Serdar), Yenal, Saşa, Mert, Simac, Mehmet Cansın, Ahmet, Şevki (Dk. 67 Cihan)

Goller:  Dk. 57 (penaltıdan) Kahe, Dk. 61 Ahmet (Denizlispor)

Sarı kartlar: Dk. 56. Mehmet Ali (Kahramanmaraşspor), Dk. 15 Yenal, Dk. 20 Simac, Dk. 30 Mert (Denizlispor)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.