Maraşta Haber
Maraşta Haber

Kahramanmaraş’ın Süper Futbolcusu Büyükşehir’de

Spor Toto Süper Lig takımlarından Savispor’un ön liberosu Kahramanmaraş futbolcusu Ahmet şahbaz lige verilen arayı değerlendirmek için memleketi Kahramanmaraş’a geldi. A Milli takımın Brezilya ile oynayacağı hazırlık maçı ve EURO 2016 grup eleme maçında Kazakistan ile oynayacak olması sebebiyle lige verilen arada oyuncularına 4 günlük izin verilen Sivasspor’da ön libero oyuncusu 46 numaralı Ahmet Şahbaz […]

Kahramanmaraş’ın Süper Futbolcusu Büyükşehir’de

14 Kasım 2014 - 21:30A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Spor Toto Süper Lig takımlarından Savispor’un ön liberosu Kahramanmaraş futbolcusu Ahmet şahbaz lige verilen arayı değerlendirmek için memleketi Kahramanmaraş’a geldi.

A Milli takımın Brezilya ile oynayacağı hazırlık maçı ve EURO 2016 grup eleme maçında Kazakistan ile oynayacak olması sebebiyle lige verilen arada oyuncularına 4 günlük izin verilen Sivasspor’da ön libero oyuncusu 46 numaralı Ahmet Şahbaz Kahramanmaraş’ta iznini değerlendirdi.

4 günlük izinle birlikte memleketi Kahramanmaraş’a gelen Sivasspor’un yıldız oyuncusu, bu fırsatı öncelikle ailesi ile değerlendirdi. Anne ve babasıyla bir süre hasret gideren genç ön libero, form tutmak ve takımdan ayrı kaldığı sürece zinde kalmak için Pazarcık’ta antrenmanlarını sürdürürken, antrenmanları sonrası bulduğu ilk fırsatta Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları derneğini de ziyaret ederek, dernek başkanı Dursun Özçelik ile bir süre sohbet etti.

Ziyarette konuşan Kahramanmaraş Büyükşehir spor taraftarları Derneği Başkanı Dursun Özçelik, “Ahmet Şahbaz ve oynadığı takım benim için çok önemli” dedi.

Başkan Özçelik, Genç futbolcu Şahbaz hakkında şu başlıklar halinde açıklamalarını sürdürdü;

“AHMET ÇALIŞKAN BİRİSİ”

Kendisine dernek ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Gelmiş olduğu yer kendisinin yuvası. Kahramanmaraş’ın ender yetiştirdiği futbolculardan bir tanesi. Kendisini ve oynadığı müsabakaları gururla izliyoruz. Kadroda yer buluyor son zamanlarda, bizim temenimiz her zaman kadroda yer alması. Biz kendisine inanıyor ve güveniyoruz, kendisi çalışkan birisi ve çalışanında müfakatını alıyor.

“BENİM İÇİN AYRI BİR ONUR, AYRI BİR GURUR”

Şahbazın ziyarertinden ben son derece mutlu oldum. Benim doğduğum kendi memleketim sivasspor’da mücadele ediyor. Tabi bu durum benim için ayrı bir onur, ayrı bir gurur. Şuanda da Ekmeğini yediğimiz, suyunu içtiğimiz Kahramanmaraş’tayım ve iyi bir Kahramanmaraşspor taraftarıyım. Kendimi Kahramanmaraşlı hissediyorum ve 30 yıldır da Amigoluk yaparak takıma 12 adam desteği veriyorum. Şahbaz’a da bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum. Bizim için ayır bir onur ayrı ir gururu tablosu. İnşallah Mili forma da kısmet olur. Kahramanmaraşlı bir Genç’in ne kadar üst makamlarda 46 numaralı forma ile sahaya çıkması bize onur verir. Kendisi bizi ziyaret ettiği için Yönetim kurulum ve dernek adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

“DURSUN ABİM BENİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ”

4 günlük izinle birlikte memleketi Kahramanmaraş’a gelen Sivasspor’un yıldız oyuncusu, Dernek ziyaretinde şu açıklamalarda bulundu; “Öncelikle Kahramanmaraş’ın tek faal derneğinde bana gösterilen ilgi ve alakadan dolayı Dursun Abim ve yönetimine çok teşekkür ederim. Kahramanmaraşspor ve Kahramanmaraş camiası benim için çok önemli. Benim memleketim burası. Burada futbola başladım, burada ekmek yedim ve burada yaşıyorum. Ben futbol oynarken de Amigo olarak Dursun abi, Soner abi ile gözümü açtım diye bilirim. Sağ olsunlar bize her zaman destek verdiler. Bizi her zaman kolladılar ve bizim üst mevkilerde yer almamıza sebep oldular. Şuanda Dursun Abimin memleketinin Futbol takımı olan Sivasspor’da futbol oynuyorum.  Şehrimin plaka numarası 46’yı temsil ediyorum. Bu benim için ayrı bir gurur.”

 “46 NUMARA FORMA İLE YOLA DEVAM”

“Ben Futbola Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’da başladım. Bizim zamanımızda Kahramanmaraş Amatör Liglerde mücadele ediyordu. 2 senedir üst düzey atılımları ile önce Bal’a daha sonra Profesyonel lige adını yazdırdı. Şimdi ise 3. Ligde mücadele ediyor. İçlerinde takım arkadaşlarım ağabeylerim var. Hepsi birinden değerli benim için. Onların bana verdiği emeği unutamam. Ben şuanda Sivasspor’da forma giyiyorum. Sivasspor forması ile Kahramanmaraş’ı temsil ediyorum . Şehrimizin takımları da kötü takımlar değildir. Tam aksine çok kaliteli takımlar. Bütün yeteneklerin toplandığı bir yumak gibi, İnşallah hedeflerine ulaşırlar. Takımdaki arkadaşlarıma ve ağabeylerime takım olarak memleketimin takımına başarılar diliyorum. Kahramanmaraşlı olmaktan da gurur duyuyorum”

“SİVASSPOR BENİM İÇİN İYİ BİR ŞANS”

“3. Lig’den gelip bir anda dünya çapındaki bir ligde forma şansı bulmanın benim için büyük bir şans olduğunu düşünüyorum. Futbolda belirlediğiniz bir hedef doğrultusunda yılmadan çalışırsanız ve şansınız da yanınızda olursa iyi işlere imza atabilirsiniz. Ben bu yerlere gelebilmek için çok çalıştım, hocalarımı ve büyüklerimin öğütlerini dikkate aldım ve buralara kadar gelmeyi başardım. Dipnot olarak eklemek istediğim bir başka konu ise 3. Lig’de çok yetenekli futbolcuların barınıyor, bunları yetkililerin göz ardı etmemesini öneriyorum.

“KAHRAMANMARAŞ VE KAHRAMANMARAŞ HALKINA SAHİP ÇIKALIM”

Şehrimizde Kahramanmaraşspor ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor gibi büyük bir camiamız var. Bu takımlarımızı daha iyi yerlerde görmek istiyoruz. Neden üst liglerde mücadele etmesin. Bu şehir her zaman üst ligleri hak ediyor. Tesis anlamında futbolcu anlamında çok önem arz eden bir şehir. Ben daha önce oynadığım kulüplerde ne tesis, nede Stadyumu Kahramanmaraş’taki kadar bakımlı ve donanımlı değildi. Maalesef biz bunların değerini bilmiyoruz. Futbolcu bazında da aynı ama maalesef sahip çıkanımız yok.

“GENÇ KARDEŞLERİMİZE SAHİP ÇIKALIM”

Şehrimizde çok yetenekli Kahramanmaraşlı arkadaşlarımız var. Ben her geldiğimde onları izlerim. Amatörde mücadele ediyorlar ve Profesyonel olgusu ile sahada kendilerini kanıtlıyorlar. Birileri bu çırpınışı görmeli. Bu gençleri futbola kazandırmalı. Birileri sahip çıkmazsa 2-3 yıl sonra futbola veda edecekler. Bende onlara beraber kavruldum. Tesadüfen hocalarım benim elimden tutmasaydı bende belki futbola veda etmiş olacaktım. Bu gençlere sahip çıkalım. Gerçekten diğer takımlara bakıyorsun kadroda 5-6 tane yer alıyor alt yapıdan çıkmış, Şuan Kahramanmaraşspor’a bakıyorsun göremiyorsun, Belediyespor’a bakıyorsun göremiyorsun. Varsa bile tek tük. Bence şans verilmeli. Ben Kahramanmaraşspor’da oynarken 9 Kahramanmaraşlı sahada oynuyorduk ve şehrimiz için mücadele ediyorduk. Bence şans verilmeli ve sahip çıkılmalı.

“İNŞALLAH KAHRAMANMARAŞSPOR 1., BÜYÜKŞER 2.LİGE ADINI YAZDIRIR”

Zamanında formasını giydiğim ve bu şehrin değerleri olan iki takımımızda üst ligler için mücadele ediyor. İnşallah en kısa sürede istediklerini elde ederler. Neden olmasın şehrimiz sivaspor’la Trabzonspor ve diğerleri ile neden karşı karşıya gelmesin. Benim memleketimin ne eksiği var ki onlardan. Biz isteriz ki onlarda istediği sonuca ulaşsın ve üst liglere adını yazdırsın.

“SİVASSPOR BÜYÜK BİR CAMİA”

Ben Arsinspor’dan ayrıldıktan sonra Silivrispor’la anlaştım ve orada çok güzel bir dönem yaşadım. İyi bir sezon geçiriyorduk ve Türkiye Kupası’nda Ümraniyespor ve Tepecikspor’u eleme başarısını gösterdikten sonra Sivasspor’la eşleşme şansını yakalamıştık. Sivasspor karşısında Kendi adıma ve takım olarak iyi performans sergileyerek oynamıştık. İyi oynadığımı düşünüyordum fakat Sivasspor gibi büyük bir camiaya gelmek aklımdan geçmemişti. Devamında devre arasına yakın sayın Murat Erdoğan’la görüştükten sonra teklifi mutlulukla kabul ettim. Her iki kulübün de anlaşmasının ardından Sivasspor’a imza attım. 1,5 sezondur da Sivasspor forması ile sahaya çıkıyorum. Herkesin bildiği gibi Sivasspor da kötü gidişatımız ortada. Şu anki kötü gidişatımızın inşallah bu hafta sonu sonu olacak. Takım olarak inanıyoruz. İnşallah üst sıralara tırmanışa geçeriz. Sivasspor’un iyi olması demek, benim de iyi olmam demektir. Bu nedenle kendime ve takım arkadaşlarımıza güveniyorum, üst sıraları zorlamaya başlayacağız. Aile ortamı içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şuanda tek isteğim Kahramanmaraş’ında orada olması. Çünkü 46 numaralı formayı burada da giymek isterim. Kısmet olur inşallah kupada veya diğer senelerde Kahramanmaraşspor ile beraber oluruz.” dedi.

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25’e giren öğrenci ve aileleriyle buluştu Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25...

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 2022-2023 eğitim-öğretim yılında gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sistemi’nde (LGS) derece ...

Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçını Ahmet Çakar yönetti Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçı...

Birçok sportif faaliyeti ilçe sakinleriyle buluşturan Sultangazi Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile bu yıl 11. Spo...

Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını beraberinde getiriyor Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını b...

2014 Dünya Kupası sırasında Brezilyalı seyircilerle gerçekleştirilen araştırmada takımlarına aşırı bağlı taraftarların canlı maç izlerk...

Milli karateciler spor severlerle bir araya geldi Milli karateciler spor severlerle bir ar...

2020 Tokyo Olimpiyatları öncesinde müsabakalara hazırlanış aşamaları ve unutulmayan anıların konuşulduğu organizasyona katılan Kağıthan...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZDÜ EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZD...

Ekinözü İlçesinde geçmişte Belediye başkanı olarak görev yap...

Şehit Evliya İlokulunda deprem Şehidi Av. Ayyüce Sayar adına kütüphane açıldı. Şehit Evliya İlokulunda d...

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden Av...

İYİ Parti,KMBŞ Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu Projelerini basınla paylaştı. İYİ Parti,KMBŞ Belediye B...

İYİ Parti, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Me...

Onikişubat İlçesinin Robotex Türkiye robot turnuvası başarısı Onikişubat İlçesinin Robo...

Robotex Türkiye robot turnuvası bölge yarışması 23 ve 24 Mar...

Süreyya Güneş Anaokulu Sabahçı Sınıfların M.Akif Ersoy Programı Süreyya Güneş Anaokulu Sa...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

320. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 320. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Hayalin canlanıyor ufka dalarken gözüm Bilmesin hiç bir ki...

Süreyya Güneş Anaokulunun Minik öğrencileri İstiklal Marşımızı okuyarak gururumuz oldu Süreyya Güneş Anaokulunun...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

Kahramanmaraş’ta Yine Deprem Oldu Kahramanmaraş’ta Yi...

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra zaman...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bayramın kaç gün olduğunu açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan Bay...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kamu çalışanlarımızın 10 Nisan...

Kahramanmaraş’ta 8 Bin 303 Konutun Daha Kurası Çekildi Kahramanmaraş’ta 8 Bin 30...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantıyla katı...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ