Maraşta Haber
Maraşta Haber

Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer Görevine Başladı

İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan son Valiler Kararnamesi ile Kahramanmaraş Valiliği görevine atanan Mustafa Hakan Güvençer, kente gelerek görevine başladı. Kahramanmaraş Valiliği önünde kendisine çiçek takdim edilen Vali Güvençer, protokol ile tanıştıktan sonra Trabzon Caddesi kaldırımında töreni izleyen sivil vatandaşların yanına giderek onlarla tanıştı. Kahramanmaraş görev yapacak olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu kaydeden Vali Güvençer, “Bundan […]

Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer Görevine Başladı

29 Eylül 2014 - 21:12A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan son Valiler Kararnamesi ile Kahramanmaraş Valiliği görevine atanan Mustafa Hakan Güvençer, kente gelerek görevine başladı.

Kahramanmaraş Valiliği önünde kendisine çiçek takdim edilen Vali Güvençer, protokol ile tanıştıktan sonra Trabzon Caddesi kaldırımında töreni izleyen sivil vatandaşların yanına giderek onlarla tanıştı.

Kahramanmaraş görev yapacak olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu kaydeden Vali Güvençer, “Bundan sonra hep beraber olacağız. Dilerim hep iyiliklerde, güzelliklerde beraber oluruz. Güzel şeylerin üretilmesinde her birimizin katkısı olur. Sizler aracılığı ile şahsım ve vilayetim adına tüm Kahramanmaraşlı vatandaşlarımıza saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

Bugün itibari ile Kahramanmaraş Valiliği görevine başlamış bulunuyorum. Türkiye’mizin gerçekten seçkin, önemli illerinden birinde, Kahramanmaraşlı kardeşlerimizle, çalışma arkadaşlarımızla Kahramanmaraş’a hizmet etmek gerçekten benim için büyük onur. Büyük bir onur olduğu kadar da büyük bir sorumluluk. Ben Kahramanmaraş’ta görev yaptığım sure içerisinde bu sorumluluğun farkında ve idrakinde olarak Kahramanmaraşlı kardeşlerimle el ele, omuz omuza çok daha güzel yarınlar, günler için gayret sarf edebileceğiz.

Ama peşinen şunu söyleyeyim ki, bu makamda bütün Kahramanmaraşlılar yaşlarına göre birer ağabeylerini, babalarını, kardeşlerini ve dostlarını bulacaklar. Kahramanmaraşlı kardeşlerimin en küçük sorunlarında dahi çare kapısı olarak bu makama müracaat ettiklerinde mutlak surette en azından derdini dinleyen, anlayan, dertlerini dert edinen çare ve mümkünse çare üretmeye çalışan bir birim bulacaklar.

Ben bu fırsatla öncelikle bir önceki Valimiz Sayın Şükrü Kocatepe beyefendiyle beraber Kahramanmaraş’a hizmet etmiş tüm valilerimize, onların çalışma arkadaşlarını şükranla anıyorum. Onların başlattığı projeler mutlak surette hiçbir sürat düşme olmaksızın aynen devam edecek. Benim buradaki birinci görevim Kahramanmaraşlılarla birlikte aynı havayı teneffüs edip aynı şeyleri hissederek, bir Kahramanmaraşlı olmaktır”    dedi.

MaraştaHaber ekibi olarak yeni Valimiz Sayın Mustafa Hakan Güvençer’e yeni görevinde başarılar dileriz.

asdas asdasdasd

Mustafa Hakan Güvençer Kimdir ?

Muğla Valisi Mustafa Hakan GÜVENÇER, 1963 yılında İstanbul’un Kadıköy İlçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul’da tamamladıktan sonra 1985 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu.

1986 yılında Zonguldak Kaymakam adayı olarak mesleğe başlayan GÜVENÇER, sırasıyla Çanakkale- Yenice Kaymakam Vekilliği, Çankırı – Ilgaz Kaymakam Vekilliği, Giresun- Alucra Kaymakamlığı, Artvin – Şavşat Kaymakamlığı, Ağrı – Gürbulak Sınır Mülki İdare Amirliği ve Ağrı Vali Yardımcılığı, Ankara – Kazan Kaymakamlığı, Amasya Vali Yardımcılığı, Yalova Deprem Kriz Merkezi’nde Vali Yardımcılığı, Aydın Vali Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

Konya – Karatay Kaymakamlığı görevinde iken 22 Aralık 2008 tarihli kararname ile Sinop’a Vali olarak atandı. GÜVENÇER buradaki görevini bitirdikten sonra, 13.12.2010 tarih ve 2010/1159 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile Bingöl Valisi, 03.05.2013 tarih ve 2013/4699 sayılı Bakanlar Kurulu kararı ile Muğla Valisi olarak atanmıştır. 15.09.2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname ile Kahramanmaraş Valisi olarak atanmıştır.

GÜVENÇER evli ve 2 erkek çocuk babasıdır.

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25’e giren öğrenci ve aileleriyle buluştu Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25...

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 2022-2023 eğitim-öğretim yılında gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sistemi’nde (LGS) derece ...

Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçını Ahmet Çakar yönetti Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçı...

Birçok sportif faaliyeti ilçe sakinleriyle buluşturan Sultangazi Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile bu yıl 11. Spo...

Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını beraberinde getiriyor Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını b...

2014 Dünya Kupası sırasında Brezilyalı seyircilerle gerçekleştirilen araştırmada takımlarına aşırı bağlı taraftarların canlı maç izlerk...

Milli karateciler spor severlerle bir araya geldi Milli karateciler spor severlerle bir ar...

2020 Tokyo Olimpiyatları öncesinde müsabakalara hazırlanış aşamaları ve unutulmayan anıların konuşulduğu organizasyona katılan Kağıthan...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Umut Sokağı Konteyner Kentte HEM Sergisi Umut Sokağı Konteyner Ken...

Kahramanmaraş Onikişubat Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğ...

Muhtar Ali Engizek Kolları Sıvadı Muhtar Ali Engizek Kollar...

31 Mart 2024 mahalli idareler seçimi sonucunda Kahramanmaraş...

Kahramanmaraş’ta “Oyun Yoluyla Öğrenme Eğitimleri” gerçekleştirildı. Kahramanmaraş’ta &#...

Erken Çocukluk Eğitiminde Kalite ve Erişimin Arttırılması Pr...

Bu Konseri Sakın Kaçırmayın ! Bu Konseri Sakın Kaçırmay...

Kısa adı DUK olan  Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ...

Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yarışması sonuçlandı Sağlıklı Nesil Sağlıklı G...

“SAĞLIKLI NESİL SAĞLIKLI GELECEK” BAĞIMLILIKLA MÜCADELE KONU...

PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİSİ PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİ...

Piyasaya iyi bakın. Bu pahalılık önünde hiçbir iktidar duram...

Saçalızade İlkokulu Romanya’nın Timişoara şehrinde Saçalızade İlkokulu Roman...

Kahramanmaraş / Onikişubat Saçalızade İlkokulu İI Milli Egit...

Gastroşef yöresel yemek yapma yarışması sonuçlandı Gastroşef yöresel yemek y...

Milli Eğitim Bakanlığı Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışma...

Yaşar Gölcü İlkokulu Erasmus Projesi Kapsamında Romanyada Yaşar Gölcü İlkokulu Eras...

RAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU – Yaşar Gölcü İlkokulu  İI M...

323. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 323. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 İşveli göz kırpar , yamaçta meşe Ebruli renk tablo, baktığ...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ