18-19 Ocak 2014 tarihinde yapılın Liseler Arası Gençler Satranç yarışması 18 okulun katılımıyla yapılmış ve Kahramanmaraş Ticaret Meslek Lisesi satranç takımı Turnuva sonucunda takım halinde il birincisi olmuştur.

Turnuvaya 7 oyuncu ile katılan ticaret meslek lisesi takımı ayrıca ferdi olarak Hasan ZOR il birincisi olmuştur. İlimizi Türkiye Şampiyonasında Hasan ZOR temsil edecektir.

Birinciliği Elde eden Ticaret Meslek Lisesi öğrencileri yeni müdürleri F.Kerim Üstündağ’ı Makamında ziyaret ederek kazandıkları kupayı okul kupa koleksiyonuna eklemek üzere teslim etmişlerdir. Okul Müdürü F.Kerim Üstündağ burada yaptığı konuşmada Satranç gibi üst düzey bir yarışmada öğrencilerimizin takım halinde il birincisi olmaları ve ferdi olarak ta ilimizi temsil hakkı kazanmaları beni gururlandırdı. Bu gururu yaşatan öğrencilerimizi ve danışman öğretmenleri hacı Çetin Doğan’ı kutluyor başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca ilimizi temsil edecek öğrencimiz Hasan Zor ’ada Türkiye yarışmasında başarılar diliyorum dedi.

Turnuvaya katılan ticaret Meslek Lisesi Öğretmen ve öğrencileri

Hacı ÇETİNDOĞAN -Rehber Öğretmen (Antrenör)

Mansur SOLAKOĞLU- Takım Kaptanı

Hasan ZOR

Ebubekir KESMEPALIDI

Orhan ZIBA

Samet TEKEREK

Ali Kaan ŞERBETÇİOĞLU

Ahmet ÇETİN