İstanbul Feshane Kültür Merkezi’nde düzenlenen Kahramanmaraş Tanıtım Günleri’nin açılışının ardından akşam saatlerinde yenilen gala yemeğinin ardından Ahmet Özhan sahne aldı.

Feshane Kültür Merkezi Bahçesi’nde yenilen gala yemeğinde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mustafa Poyraz: “Bugün burada saklı değerlerin şehri olan Kahramanmaraş’ımızın değerlerini ortaya koymak ve insanlara tanıtmak amacıyla bulunuyoruz. Davetimize icabet ederek bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum.Bu tanıtım günlerimizi geleneksel hale getireceğiz. Gala yemeğimizde şehrimize has yemekleri tatma imkanı bulacaksınız. Yemeğin ardından Ahmet Özhan sahne alacak. Ancak burada şunu belirtmekte fayda görüyorum. Bu program çok önceden ayarlanmış bir programdı. Konserlerimizin tamamını iptal ettik. Bir Ahmet Özhan bir de İbrahim Sadri Şiir dinletisi olacak. Ben bugün gerek açılışımıza gerekse gala yemeğimize katılan tüm misafirlerimize hoş geldiniz diyor, saygılar sunuyorum” diye konuştu.

Gala yemeğinin ardından sahne alan Ahmet Özhan, birbirinden güzel eserleri seslendirerek gönülleri fethetti.

Konser sonrası Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, sanatçı Ahmet Özhan’a Madalya Beratı plaketi takdim ederek teşekkür etti.