Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 99. yıl dönümü kapsamında özel bir etkinliğe imza attı.

Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 99. yıl dönümü kapsamında özel bir anma etkinliği düzenledi.

18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Gününe özel olarak Kahramanmaraş Piazza Çocuk Kulübü tarafından düzenlenen etkinlikte, şanlı Türk bayrağı alışveriş merkezinin içerisinde yer alan  yapay bir duvara resmedildi.

7’den 70’e herkesin katılım gösterdiği ve büyük ilgi gören bu etkinlikte alışveriş merkezi ziyaretçileri, kırmızı kalem boyalar yardımıyla yapay duvara Türk bayrağını resmederken, birlik, beraberlik ve dayanışma duygularına vurgu yaptılar.

Türk tarihinin zaferlerle dolu şanlı sayfasına altın harflerle yazılan Çanakkale Zaferi ve bu yolda şehit olanların bir kez daha minnet duygularıyla anıldığı etkinliğe katılanlar duygu dolu anlar  yaşadılar.