Hesaplı alışverişin yanı sıra ziyaretçilerini sürpriz kampanyalarla mutlu eden Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, kazandırmaya devam ediyor.

Hesaplı alışverişin yanı sıra ziyaretçilerini sürpriz kampanyalarla mutlu eden Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, kazandırmaya devam ediyor. Piazza’nın yoğun ilgi gören “Altın Günü” ve “Şanslı Masa” kampanyaları Haziran ayı boyunca da devam edecek.

Çeyrek Altın Kazanma Fırsatı

Piazza AVM, her hafta Çarşamba günü en yüksek tutarda alışveriş yapan müşterisine çeyrek altın kazanma fırsatını sunuyor. Açıldığı günden itibaren kent ekonomisine olduğu kadar sosyal ve kültürel yaşama da katkı sunan Kahramanmaraş Piazza’nın bu kampanyası, hafta içi alışverişi daha cazip hale getiriyor.

İlgi Görüyor

Geniş marka karmasıyla son moda trendleri, dünya mutfaklarından örneklerle en özel lezzetleri, her yaşa ve zevke uygun alanlarıyla geniş eğlence imkanlarını halkın ayağına getiren Piazza’nın “Çarşamba” fırsatı başladığı ilk günden itibaren ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

Piazza’da “Şanslı Masa” Aranıyor

Haziran ayı boyunca, hafta içi her gün saat 12.00 ile 13.30 arasında yemek katındaki masalardan, o gün için ‘Şanslı Masa’ olarak seçilen masaya oturarak yemeklerini yiyen Piazza ziyaretçilerinin hesabını alışveriş merkezi yönetimi ödüyor.

Yiyor, İçiyor, Hesap Ödemiyorlar

Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde günün talihlisi olma şansını yakalayabilmek için yemek katında herhangi bir masaya oturup yemeğinizin tadını çıkarmak yeterli. Günün talihlisi yiyor, içiyor ve hiçbir ücret ödemeden kalkıyor. Uygulama, şanslı masa talihlilerini önce şaşırtıyor, sonra mutlu ediyor.