Kahramanmaraş’ta eğitim hizmetlerinin kalitesinin geliştirilmesi amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE birimince hazırlanan ve 2014-2015 Eğitim Öğretim yılında ilimizdeki tüm okullarımızda uygulanması planlanan “Kahramanmaraş Eğitimini Geliştirme Eylem Planı” (KEGEP) tanıtım toplantısı 12 Şubat toplantı salonunda, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt başkanlığında, , İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Onikişubat ve Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve İl Milli Eğitim Şube Müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

  Eylem planının genel çerçevesini sunan Strateji Geliştirme Hizmetleri Bölümünden sorumlu, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Akküncü, eğitimin geliştirilmesi kapsamında belirlenen stratejik amaç ve hedeflere ulaşılmasını sağlamak üzere, stratejinin uygulama döneminde hayata geçirilecek faaliyetleri içerdiğini, proje tabanlı bir eylem planını hayata geçirmeyi planladıklarını söyledi. KEGEP projeleriyle ilimizin eğitimine bir ivme kazandırmayı amaçladıklarına dikkat çekti.

 AR-GE biriminde görevli öğretmenler Harun Kadıoğlu ve Ahmet Bağcı’nın proje tanıtım sunumlarının ardından projelerle ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

 İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt’un başarı dileklerinin ardından toplantı sona erdi.

 KEGEP Eylem Planı Projeleri;

Okulda Sosyal Yaşam Projesi

Başarıyı Okulla Yakala Projesi

Yemekte Denge Eğitimi Projesi

Kahramanmaraş Değerler Eğitimi Projesi

İyi Ki Kitaplar Var