Maraşta Haber
Maraşta Haber

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Taraftarlarımızı Maça Bekliyoruz

Kahramanmaraş Büyükşehir Beledyespor Kulübü Başkanı Mustafa Semerci, hafta sonu oynanacak Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor-Ümraniyespor karşılaşmasına  bütün taraftarları beklediklerini söyledi. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısına spor muhabirlerinin yanı sıra Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Semerci, Futbol Şube Sorumlusu Fatih Köşker ve  Teknik Direktör Recep Aydemir katıldı. Üç puanla başladık Sezonun ikinci yarısına galibiyetle başladıklarına […]

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Taraftarlarımızı Maça Bekliyoruz

21 Ocak 2014 - 20:53A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Kahramanmaraş Büyükşehir Beledyespor Kulübü Başkanı Mustafa Semerci, hafta sonu oynanacak Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor-Ümraniyespor karşılaşmasına  bütün taraftarları beklediklerini söyledi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısına spor muhabirlerinin yanı sıra Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Semerci, Futbol Şube Sorumlusu Fatih Köşker ve  Teknik Direktör Recep Aydemir katıldı.

Üç puanla başladık

Sezonun ikinci yarısına galibiyetle başladıklarına dikkat çeken Kulüp Başkanı Mustafa Semerci: “Sezonun ikinci yarısına güzel bir başlangıç yaptık. İlk maçlar her zaman zor olmuştur. Deplasmanda zorlu bir mücadelenin ardından üç puan almayı başardık.

Sezon arasında gerekli transferlerimizi yaptık ve takımımızdaki futbolcularımızın performansları da güzel. Bu hafta kritik bir haftaya girdik. Hafta sonu kendi sahamızda lider Ümraniyespor’u konuk edeceğiz. Aradaki 9 puandan hiç korkmuyoruz. Öğrendiğimiz kadarıyla Bingölspor ve Siirtspor ligden çekilmişler.

Bu maçımızı aldıktan sonra da ilk 6 hafta kendi evimizde kaybetme lüksümüzün olmadığını biliyoruz.  Kendi evimizde puan kaybetmeden, deplasmanlardan da puanla dönerek sezon başında söylediğimiz hedefe emin adımlarla ilerlemek istiyoruz” diye konuştu.

Kritik bir haftadayız

Daha sonra söz alan Futbol Şube Sorumlusu Fatih Köşker ise bu hafta oynanacak maçın çok kritik bir maç olduğunu ve Kahramanmaraş’ta sporun önünü açacak bir maç olduğuna işaret ederek: “Bu maçı almamız halinde şehrimizde sporun gidişatı değişecek ve çok güzel gelişmeler olacak. Bu maçın ardından önümüzdeki 11 haftayı kayıpsız geçirmemiz durumunda hedefimize ulaşacağımıza inanıyoruz. Maçlarımızı 12 Şubat Stadyumu’nda oynayacağız. Kapalı tribün 3 TL, açık tribün 1 Tl olarak fiyatlarımızı da belirledik. Hafta sonu oynayacağımız bu kritik maça tüm sporseverlerimizi davet ediyoruz ve takımımıza destek olmaya çağırıyoruz” diye konuştu.

Kırmızı karta rağmen başardık

Daha sonra söz alan Teknik Direktör Recep Aydemir ise geçen hafta deplasmanda oynanan maçın değerlendirmesini yaptı.

Teknik Direktör Aydemir: “Gerçekten de zor bir maç oldu ama galip gelerek üç puanla dönmeyi başardık. Ben burada kimseyi suçlamak istemiyorum ama gördüğümüz kartlara bakılırsa adeta cezalandırılmaya şartlandırılmışız gibi geliyor. İster istemez böyle düşünüyoruz.

Maçın başında güzel bir oyun sergiledik ve eğer baskımızı devam ettirebilseydik, ilk 20 dakikada işi bitirebilirdik. Karşımızdaki rakipte zorlu bir rakipti. Maçın 69. Dakikasında kartla on kişi kaldık ama yine de 73. Dakikada golü bulduk. Son beş dakikada da tehlikeli geçti ama kötü zemine rağmen galip gelmeyi başardık.

Önümüzde lideri konuk edeceğimiz bir maçımız var. Ben futbolcularıma güveniyorum. Her zaman 12 adam olarak gördüğümüz ve desteklerini her zaman yanımızda hissettiğimiz taraftarlarımızın bizi desteklemeleri halinde bu maçı da alacağımızdan hiç şüphe duymuyorum” diye konuştu.

Açıklamaların ardından spor muhabirlerinin sorularına geçildi. Kulüp Başkanı Mustafa Semerci, Futbol Şube Sorumlusu Fatih Köşker ve Teknik Direktör Recep Aydemir, kendilerine yöneltilen sorulara cevap verdiler.

STC_1873 STC_1891 STC_1903 copy

 

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25’e giren öğrenci ve aileleriyle buluştu Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25...

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 2022-2023 eğitim-öğretim yılında gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sistemi’nde (LGS) derece ...

Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçını Ahmet Çakar yönetti Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçı...

Birçok sportif faaliyeti ilçe sakinleriyle buluşturan Sultangazi Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile bu yıl 11. Spo...

Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını beraberinde getiriyor Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını b...

2014 Dünya Kupası sırasında Brezilyalı seyircilerle gerçekleştirilen araştırmada takımlarına aşırı bağlı taraftarların canlı maç izlerk...

Milli karateciler spor severlerle bir araya geldi Milli karateciler spor severlerle bir ar...

2020 Tokyo Olimpiyatları öncesinde müsabakalara hazırlanış aşamaları ve unutulmayan anıların konuşulduğu organizasyona katılan Kağıthan...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Saçalızade İlkokulu Romanya’nın Timişoara şehrinde Saçalızade İlkokulu Roman...

Kahramanmaraş / Onikişubat Saçalızade İlkokulu İI Milli Egit...

Gastroşef yöresel yemek yapma yarışması sonuçlandı Gastroşef yöresel yemek y...

Milli Eğitim Bakanlığı Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışma...

Yaşar Gölcü İlkokulu Erasmus Projesi Kapsamında Romanyada Yaşar Gölcü İlkokulu Eras...

RAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU – Yaşar Gölcü İlkokulu  İI M...

323. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 323. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 İşveli göz kırpar , yamaçta meşe Ebruli renk tablo, baktığ...

DEVA Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Karatutlu Basın Toplantısı Düzenledi. DEVA Partisi Kahramanmara...

Karatutlu: “Herhangi bir söz hakkı doğarsa, bırakın Cu...

322. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 322. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dağlara kar yağar, yükselir sesi, Tozar Elif Elif, der Kar...

Saçaklızade İlkokulu’nun “We Grow With Love”isimli etwinning projesi Saçaklızade İlkokulu̵...

Kahramanmaraş Onikişubat Saçaklızade İlkokulu 4.sınıf öğretm...

Başkan Fırat Görgel: “Çok Çalışacak, Kahramanmaraş’ı Tekrar Ayağa Kaldıracağız” Başkan Fırat Görgel: “Çok...

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “İnşallah bu kadim...

Kahramanmaraş’a İstiklal Madalyası verilişinin 99. yıl dönümü coşkuyla kutlandı Kahramanmaraş’a İst...

Trabzon Caddesinde, yıkılan Valilik binası bahçesindeki  Ata...

Ekinözü belediye başkanı Harun Vicdan mazbatasını alıp görevine başladı Ekinözü belediye başkanı ...

31 Mart mahalli seçiminden zaferle çıkan Ekinözü belediye ba...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ