Kahramanmaraş şehir merkezinde 400 aktif üyesiyle faaliyet gösteren Kahramanmaraş Andırınlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Eğitim ve Kültür faaliyetlerine devam ediyor.

              Dernek başkanı Ahmet KOLUTEK yaptığı açıklamada; yaklaşık bir ay önce başlatmış olduğumuz kitap toplama kampanyası halen devam etmekte olup, derneğimizde toplanan; klasik roman, çağdaş roman, çocuk kitapları, OKS, YGS, LYS hazırlık kitaplarından Andırın ilçesinde liselerde okuyan öğrencilerimize 1600 adet yardımcı kitap, Darıovası Cumhuriyet Ortaokuluna 275, Darıovası Doburlu Ortaokuluna 280 kitap dağıtılmıştır.

Gayemiz aydınlık geleceğe köprü kurmak, öğrencilerimize faydalı olmak, onların çok değerli olduklarını hissettirmek, onlara en iyi dostun kitaplar olduğunu belleklerine yerleştirmek, daha bilgili, daha başarılı sorumluluk sahibi milli ve manevi duygularla yoğrulan bir geleceğin yetişmesine vesile olmaktır.

Bundan sonraki çalışmalarımızda temel prensibimiz; Kahramanmaraş merkezde ilçelerinde ve Andırın’da hiçbir köy okulunun kütüphanesiz kalmamasıdır.

Bu vesile ile tüm duyarlı insanlarımızı kampanyaya davet ediyorum.

İletişim:0505 645 06 56