Maraşta Haber
Maraşta Haber

İlçelerde AK Partinin Kongre Heyecanı

15.11.2014 tarihinde Nurhak ve Elbistan’la başlayan AK Parti kongre süreci, 6 Aralık’a kadar tüm ilçelerde tamamlanmış olacak.  Nurhak yeniden Baki Kurt dedi  İlk olarak Nurhak ilçesinde başlayan kongrede mevcut Başkan Baki Kurt tekrardan ilçe Başkanı olarak seçilerek güven tazeledi.  Kongrede ilk olarak konuşma yapan AK Parti Kahramanmaraş il Başkanı Av. Metin Doğan; “ Nurhak ilçemiz […]

İlçelerde AK Partinin Kongre Heyecanı

16 Kasım 2014 - 14:33A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

15.11.2014 tarihinde Nurhak ve Elbistan’la başlayan AK Parti kongre süreci, 6 Aralık’a kadar tüm ilçelerde tamamlanmış olacak.

 Nurhak yeniden Baki Kurt dedi

 İlk olarak Nurhak ilçesinde başlayan kongrede mevcut Başkan Baki Kurt tekrardan ilçe Başkanı olarak seçilerek güven tazeledi.

 Kongrede ilk olarak konuşma yapan AK Parti Kahramanmaraş il Başkanı Av. Metin Doğan; “

Nurhak ilçemiz bizim için çok önemli. Onun için ilçemizde daha çok çalışıp bu ilçemizi de parti belediyemize katacağız.” Dedi.

 Çözüm sürecine değinen AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Sağlam ise; “ Çözüm sürecinin önüne taş koymak isteyenleri yeneceğiz. Birlik bütünlük içerisinde daha güçlü Türkiye hedefiyle gücümüze güç katacağız.” Diye belirtti.

 Elbistan Kısaca ’ya Emanet

 Daha sonra Elbistan ilçesinde yapılan 5. Olağan genel kurulda yine mevcut Başkan Yunus Kaan Kısaca seçilerek bir kez daha güvenoyu almayı başardı.

 Kongreye TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı ve Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün‘ün yanı sıra AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Nevzat Pakdil,Mehmet Sağlam, Yıldırım Ramazanoğlu, Sevde Beyazıt Kaçar ve Sıtkı Güvenç ile Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet ErkoçElbistan Belediye Başkanı Av. Durmuş, İl Başkanı Av. Metin Doğan, çevre ilçelerin belediye başkanları ve ilçe başkanları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, delegeler, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Kısaca, yapmış olduğu açılış konuşmasında; “Bizler bir aileyiz. Birlik, beraberlik içerisinde şehrimizi ve ülkemizi daha iyi hizmetlere götürmek için çaba göstereceğiz. Her zaman hem milletimiz, hem AK Parti‘miz hem de ülkemiz en çok da Elbistan‘ımız kazanmış oldu. Bizler, AK Partililer olarak bir aileyiz. Bugün dünyada Müslüman coğrafyasında zulme uğrayan kardeşlerimizi gördüğümüz zaman burada ne kadar boş şeylerle uğraştığımızın farkına varmamız gerekiyor. Birbirimizin arkasından açık aramak, en ufak bir şeyi sorun haline dönüştürmek ve bir tarafta da ezilen Müslümanları görmek. Bunları karşılaştırdığımız zaman rabbimize ne kadar şükretsek azdır” dedi.

Doğan; “17 Ocak tarihinde il kongresini yapacağız”

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Metin Doğan ise; “Nasıl Kahramanmaraş Türkiye’nin en güzel şehirlerinden biriyse Elbistan’da Kahramanmaraş’a ilham vermiş ruh vermiştir.   6 Aralık’ta tüm ilçe kongrelerini tamamlamış olacağız. 17 Ocak tarihinde ise Kahramanmaraş il kongresini yapacağız. Kongreler partilerin yenilenmesi birlik ve beraberliğin pekiştirilmesi kardeşlik duygularının devamı için büyük önem arz eden toplantılardır. Ben buradan partimize daha önce emeği geçen çok değerli dava arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Yeni ilçe yönetimimize başarılar diliyorum. Ak parti Kahramanmaraş’ta birlik bütünlük içerisinde hizmetlerine son hız devam ediyor. Bir ilde ne varsa Elbistan’da da muhakkak o olacak. İlçemizde ne eksiklerimiz varsa bundan dönemdeki zamanda eksiklerimizi gidereceğiz. Elbistan’ımız oniki şubat ilçemizden ve Dulkadiroğlu ilçemizden hiçbir farkı olmayacak” diye belirtti.

Başkan Doğan’ın ardından katılımcılara seslenen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih da, kongrelerin bir bayram olduğunu söyledi.

Elbistan Belediye Başkanı Av. Durmuş Küçük ise, “İnşallah kongremizin Elbistan‘ımıza, ilimize ve hizmet etmede katkıda bulunmasını temenni ediyorum. Allah hayırlı ve Uğurlu etsin” dedi.

Daha sonra AK Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş milletvekili Nevzat Pakdil; “ Yeni Türkiye‘ye yeni siyaset dili lazım. Onun için bir ve beraber olmamız gerekiyor. Başarı hepimizindir ve bu başarı daha da yükselerek devam edecek. Bizde ayrılık gayrilik yoktur. Bu millet tarihi ile geçmişi ile yüzleşiyor” diye kaydetti.

Programın son konuşmasını ise TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı ve Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün yaptı.

Üstün, “AK Parti’nin birlik ve beraberliğini gördüm. Birlik olunca başarı da geliyor. KahramanmaraşAK Parti‘yi kurulduğundan beri desteklemiştir. En son seçimde yüzde 71,5 oranında oy verdiniz. Elbistan’ımızı pırıl pırıl yapacağız. Hizmet bizim işimiz. Bizim idealimiz sadece hizmet değil. Mazlumlara elimizi uzatamıyorsak siyasetimiz eksik kalır. Bizler, dünya mazlumlarının gözyaşını da sileceğiz, ülkemize de en iyi hizmeti yapacağız” dedi.

2 copy 3 copy 4 copy 6 copy

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25’e giren öğrenci ve aileleriyle buluştu Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25...

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 2022-2023 eğitim-öğretim yılında gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sistemi’nde (LGS) derece ...

Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçını Ahmet Çakar yönetti Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçı...

Birçok sportif faaliyeti ilçe sakinleriyle buluşturan Sultangazi Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile bu yıl 11. Spo...

Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını beraberinde getiriyor Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını b...

2014 Dünya Kupası sırasında Brezilyalı seyircilerle gerçekleştirilen araştırmada takımlarına aşırı bağlı taraftarların canlı maç izlerk...

Milli karateciler spor severlerle bir araya geldi Milli karateciler spor severlerle bir ar...

2020 Tokyo Olimpiyatları öncesinde müsabakalara hazırlanış aşamaları ve unutulmayan anıların konuşulduğu organizasyona katılan Kağıthan...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
324. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 324. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dünya handır İnsana, yolcular gelip geçer Kimi bahtı güzel...

Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışması Düzenlendi Kahramanmaraş’ta ŞA...

Kahramanmaraş / Onikişubat Şehit Ahmet Gülbahar  Ortaokulu M...

MEB AKUB “doğada arama kurtarma eğitimi” gerçekleştirdi. MEB AKUB “doğada ar...

Kısa adı MEB AKUB olan, Milli Eğitim Bakanlığı Kahramanmaraş...

Arı ve Değirmenci Ailesinin Mutlu Günü Arı ve Değirmenci Ailesin...

Döne ve İsmet Arı çiftinin hanımefendi ve güzel kızları Canr...

Umut Sokağı Konteyner Kentte HEM Sergisi Umut Sokağı Konteyner Ken...

Kahramanmaraş Onikişubat Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğ...

Muhtar Ali Engizek Kolları Sıvadı Muhtar Ali Engizek Kollar...

31 Mart 2024 mahalli idareler seçimi sonucunda Kahramanmaraş...

Kahramanmaraş’ta “Oyun Yoluyla Öğrenme Eğitimleri” gerçekleştirildı. Kahramanmaraş’ta &#...

Erken Çocukluk Eğitiminde Kalite ve Erişimin Arttırılması Pr...

Bu Konseri Sakın Kaçırmayın ! Bu Konseri Sakın Kaçırmay...

Kısa adı DUK olan  Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ...

Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yarışması sonuçlandı Sağlıklı Nesil Sağlıklı G...

“SAĞLIKLI NESİL SAĞLIKLI GELECEK” BAĞIMLILIKLA MÜCADELE KONU...

PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİSİ PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİ...

Piyasaya iyi bakın. Bu pahalılık önünde hiçbir iktidar duram...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ