Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Milli Eğitim Bakanlığının 19/08/2014 tarih ve 3450052 sayılı MEBBİS Yöneticileri Yönetmeliği kapsamında ilçelerde görevlendirilen İlçe MEBBİS Yöneticileri ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü 12 Şubat toplantı salonunda Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sıddık ŞİRİKÇİ başkalığında ve Koordinatör MEBBİS İl Yöneticisi Yakup KAMAN tarafından toplantı yapıldı.

Toplantıya Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sıddık ŞİRİKÇİ yeni görevlendirilen ilçe MEBBİS yöneticilerine yeni görevlerinin hayırlı olması temennilerini dile getirerek başladı.

İlçe MEBBİS Yöneticilerine Koordinatör MEBBİS İl Yöneticisi Yakup KAMAN tarafından İlçe MEBBİS Yönetici yönetmeliği kapsamında görev tanımları, görevlendirme ve çalışma esasları ile sorumlulukları hakkında bilgi vererek bir takım ruhu ile çalışarak başarılı olacaklarını ifade etti.

Toplantıda Milli Eğitim Bakanlığı bilişim ve otomasyon sistemleri kullanımı ve yetkileri hakkında sunum yapıldı.

Toplantıya katılan ilçe MEBBİS yöneticilerine görevlerin başarılar dileğiyle Yakup KAMAN başkanlığında İl Miilli Eğitim Müdürlüğü MEBBİS bölümü gezdirildi ve çalışma sistemleri hakkında bilgiler verildi.