İl Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürü İhsan Emiralioğlu Engelliler Günü Münasebeti İle Engelli  Personellere Ziyarette Bulundu.

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İhsan EMİRALİOĞLU 3 Aralık Dünya engelliler günü münasebetiyle kurumda çalışan engelli mesai arkadaşlarını ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi.

 

Kurumlarında çalışan engelli arkadaşların farklı şekillerde hizmet ürettiğini, fiziksel durumlarına uygun görevlendirme yapılmak kaydıyla hiçbir sorunla karşılaşılmadığını  ve engelli arkadaşlarımızın da en az diğer çalışanlar kadar başarılı hizmet verdiklerini belirten EMİRALİOĞLU’ Herkesin  bir engelli adayı olduğunu belirterek, duyarlı olması gerektiğini, yaşadığımız süre içerisinde ne kadar sağlıklı yaşam sürmeye gayret etsek de hepimizin birer engelli  adayı olduğunu unutmamak gerekir. Kendi hayatlarındaki ve çalışma hayatındaki engelleri ortadan kaldırarak yüksek moral motivasyonla çalışan personellerimizi müdür yardımcılarımızla birlikte ziyaret ettik. Arkadaşlarımıza iş ve özel hayatlarında başarı ve mutluluklar diliyorum’dedi.

Eğer biz engel koymaksak birlikte olmak, paylaşmak, çalışmak, mutlu olmak için hiçbir engel olmadığını göreceğiz.

İhsan EMİRALİOĞLU

                                                                                                                          İl Müdürü