Ak Parti Ekinözü  belediye başkan aday adayı işadamı Hüseyin aslan , yerel seçimlerle ilgili çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Hüseyin Aslan , dağ taş demeden beraberindekilerle Ekinözü’nün  köylerini bir bir geziyor, köylülerin sorunlarını dinliyor ve kendi projelerini anlatıyor. Aday Adayı Aslan, haftaki programı doğrultusunda Alişar, Ataköy, ve Gaziler,   gibi köyleri ziyaret ederek vatandaşlarla bol bol sohbet etti.
KÖYLER İŞADAMI HÜSEYİN ASLAN’I KONUK ETTİLER

AK Parti Ekinözü  Belediye Başkan aday adayı Hüseyin Aslan’ı  konuk eden alişar, gaziler,Ataköyü sakinleri , “Artık iktidarla buluşmanın zamanıdır” şeklinde görüş bildirerek, hizmet kervanına artık Ekinözü’nün de  katılması için önümüzdeki seçimlerde oyları AK Parti’ye vereceklerini beyan ettiler.

EKİNÖZÜLÜLER  OLARAK KADERİMİZ KENDİMİZİ BELİRLEYELİM
Karşılıklı sohbetlerin yapıldığı, karşılıklı fikir alışverişinin edildiği toplantıda konuşan AK Parti Ekinözü  Belediye Başkan aday adayı Hüseyin aslan , Ekinözü ilçesin  geleceğinin parlak olduğunu ifade ederek, AK Parti iktidarında köylerin hizmet anlamında artık şehirlerle yarıştığını vurguladı. Aslan , “Benim aday olup olmamam hiç önemli değil! Ben veya bir başka arkadaşım olur, hiç fark etmez. Yeter ki; ekinözü Belediyesi’ni bu kez iktidarla buluşturalım. Hükümetten alacağımız hizmetleri kat kat arttıralım. Artık Ekinözülüler olarak kaderimizi kendimiz belirleyip bir ve bütün olalım. Çünkü geleceğimiz yerel seçimlerde vereceğimiz oylarda saklı” diye konuştu.

ASLAN’I AĞIRLAMAKTAN SON DERECE MEMNUN OLDUK
AK Parti Ekinözü belediye başkan aday adayı Hüseyin aslan’ı  ağırlamaktan son derece memnun olduklarını bildiren  köy sakinleri, her zaman destek verdikleri AK Parti’yi memleketlerinin, kendilerinin ve çocuklarının geleceği için yerel seçimlerde de sonuna kadar destekleyeceklerini beyan ettiler.