Kahramanmaraş Merkez ve İlçe Halk Eğitimi müdürleri ve Mesleki Eğitim Merkezi Müdürleri Andırın İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün ev sahipliğinde toplanarak 2013-2014 yılını değerlendirdiler.

 Andırın İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü salonunda Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Bardak Başkanlığında, bir araya gelen Merkez ve İlçe Halk Eğitimi müdürleri gündem gereği ilk olarak Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğüne bağlı olarak ilimizde faaliyette bulunan ve ilçe halk Eğitimi Merkezi Müdürlüklerince açılan genel-sosyal kültürel ve okuma-yazma kursları ile değerlendirme yapıldı ve daha sonra İlimizde faaliyette bulunan ilçe Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüklerince yapılan faaliyetler görüşüldü.

 Toplantının son bölümünde Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünün öğrenme şenlikleri ele alındı. İlimizde il defa hayata geçirilecek 4-6 Kasım 2014 tarihlerinde yapılacak öğrenme şenliklerinin önemine dikkat çekildi. Her yaş ve kesimden insanların bilgi, beceri ve yeterliliklerini geliştirmek, öğrenmeye erişimlerini arttırmak hedefiyle planlanan Öğrenme şenliklerini en iyi şekilde uygulamak için geniş kapsamlı çalışma yapılarak toplumun ilgisinin çekilmesi istendi.

Toplantı dilek ve temennilerle son buldu.

Toplantı sonunda Örnek bir ev sahipliği sergileyen Andırın İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün yemek ikramı oldu. Yemeğe Andırın Belediye Başkanı Baki Tezcan ve Andırın İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet  Ali Kaya’da  katılarak yöneticilerle sohbet edip fotoğraf çektirdi.

Toplantıya İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Bardak, Onikişubat İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü H.Emre Gökşen, Milli Eğitim Müdürlüğü Hayat Boyu Öğrenme Şefi Bayram Metin, Kahramanmaraş – Dulkadiroğlu Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hacı Murat Devrek, OHO İl Koordinatörü Yakup Kaman, Afşin HEM Müdürü Hayrettin Uğur Tor, Andırın HEM Müdürü Mustafa Öksüz, Müdür Yardımcısı Mehmet Nebioğlu, Göksun HEM Müdürü Mustafa Yıldırımer, Ekinözü HEM Müdürü N.Musa Kaplan, Elbistan HEM Müdürü Nedim Önder, Çağlayancerit HEM Müdürü M.Zahid Aydemir, Nurhak HEM Müdürü Nimet Çelik, Kahramanmaraş Dulkadiğlu Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Zafer Gök, Afşin Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Fatih Köker, Elbistan Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Cehiz ve Basın-yayın Koordinatörü Oğuz Karakoç katıldılar.