Erasmus + Gençlik projesi kapsamında, Kahramanmaraş – Onikişubat – Şehit İdari Ataşe Galip Özmen Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinin proje ortağı 17 genç Dulkadiroğlu Mesleki Eğitim Merkezini ziyaret ederek, çalışmalarını burada sürdürdü.

,nin düzenlemiş olduğu Erasmus + Gençlik projesi kapsamında Gürcistan, Hırvatistan ve İtalyan’dan Kahramanmaraş’a gelen 17 genç “ Desinn your Style” adlı proje çalışmalarını başlatmış ve bu doğrultuda “ Giyim kültürü ve ortak beceri oluşturma” için  – Şehit İdari Ataşe Galip Özmen Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinin atölyelerinde ilk çalışmalarını tamamlayıp, bu seferde Dulkadiroğlu İlçesi Yeni Sanayi Sitesinde bulunan Kahramanmaraş Merkez Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Yeşil’i makamında ziyaret ettiler.

Mesleki Eğitim Merkezi atölyelerindeki çalışmalara da katılan AB’li misafirler giyim kültürü oluşturma adına paylaşım gerçekleştirdiler. Misafir gençler 14 Aralık 2014 tarihine kadar çalışmalarını değerlendirip Ulusal Ajansa bir rapor sunarak ilimizden ayrılacaklar.