‘Gülümseten Kareler” adlı  fotoğraf sergisi Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi ziyaretçilerinin yoğun ilgisini gördü.

Fotopya ve Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi işbirliği ile bu yıl ilk kez ”Yaratıcı Çocuklar Derneği”ne destek amacıyla ‘Gülümseten Kareler” adı altında ulusal bir fotoğraf yarışması düzenlendi. Yarışmada derece alan fotoğraflar ise Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nden sonra Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde ziyaretçilerle buluştu

Hayatın zorlukları ve tersliklerine karşı gülümsemeyi ve pozitif bir bakışla çevreye bakmasını sağlamayı amaçlayan sergi, büyük ilgi gördü. ”Gülümseme bulaşıcıdır” sloganıyla açılan sergide, ”Hayatımız boyunca yanlış anlamalar veya çaresiz duruma düştüğümüz anlar olur. Bu durumların da en iyi çözümü, gülüp geçmektir. Gülümseme, gülümseme yaratacaktır” mesajı veriliyor.

Ziyaretçilerine markalı ve hesaplı alışveriş imkanı sunmasının yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetlere de ev sahipliği yapan Piazza’da açılan sergiyi her yaş grubundan sanatseverlerin gezdiği gözlendi.