Maraşta Haber
Maraşta Haber

Görkemli Ak Parti kongresinde büyük coşku

Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığının 1. Olağan kongresi yoğun katılımla görkemli bir şekilde gerçekleşti. M. Akif Ersoy Kültür Merkezinde gerçekleşen kongrede konuşan TBMM Milli Savunma Komisyonu üyesi Oğuzkağan Köksal; “AK Parti’nin böyle ilçe kongreleri, aslında AK Parti’nin kendine olan güvenini, vatandaşa olan itimadının en önemli göstergesidir” dedi.  EN YÜKSEK OYLA YİNE BİRİNCİ ÇIKACAĞIZ Kahramanmaraş’ın en […]

Görkemli Ak Parti kongresinde büyük coşku

01 Aralık 2014 - 19:46A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığının 1. Olağan kongresi yoğun katılımla görkemli bir şekilde gerçekleşti. M. Akif Ersoy Kültür Merkezinde gerçekleşen kongrede konuşan TBMM Milli Savunma Komisyonu üyesi Oğuzkağan Köksal; “AK Parti’nin böyle ilçe kongreleri, aslında AK Parti’nin kendine olan güvenini, vatandaşa olan itimadının en önemli göstergesidir” dedi.

 EN YÜKSEK OYLA YİNE BİRİNCİ ÇIKACAĞIZ

Kahramanmaraş’ın en büyük ikinci ilçesi olan Dulkadiroğlu’nun Ak Parti ilçe kongresi gerçekleşti. M. Akif Ersoy Kültür Merkezinde tek liste ile gerçekleşen Kongrenin açılış konuşmasını yapan mevcut Başkan Ömer Oruç Bilal Debgici yerel seçimlerde birinci çıktıklarını hatırlatarak yine en yüksek oyu almak için yoğun çaba harcayacağı sözünü verdi.

 Kahramanmaraş’ın büyükşehir olduktan sonra yeni kurulan Dulkadiroğlu’na ilçe başkanı olarak atandığını anımsatan Debgici şöyle konuştu; “Gecemizi gündüzümüze kattık ve gerekse ailemizi çocuklarımızı dostlarımızı ihmal edip çalıştık. Bunun karşılığını da 30 Ağustos Genel seçimlerinde ve 10 Ağustos cumhurbaşkanlığı seçimlerinde gördük. Bu evrelerde birçok kumpaslar kuruldu. Hala bu kumpasların sıkıntılarıyla uğraşıyoruz. Fakat milletimiz niyetimizin Salih olduğunu ve çalışmalarımızı görerek bu kumpasların üzerine gitmek konusunda bizlere çok büyük destek oldu.

Ak partinin felsefesinin merkezine insanı ve insana hizmeti koyarak bugünkü demokratik ortam sağlandı. Bu millet ilk defa cumhurbaşkanını seçti. Cumhuriyet tarihin de çok nadir görülebilecek bir olgunlukla 1. Olağanüstü Kongremizi gerçekleştirdik ve hocamız Ahmet Davutoğlu ’nu başbakanlığa taşıdık. Cumhurbaşkanımızda kendisine kabineyi kurma görevi verdi. Biz Dulkadiroğlu ilçesi olarak Türkiye’de en yüksek oy oranıyla birinci olmuştur. Önümüzde ki seçimlerde de en yüksek oy oranını çıkartacağımız sözünü veriyorum. Bu başarımızı çalışmamıza borçluyuz. Her şey Dulkadiroğlu için, her şey Kahramanmaraş için, her şey Türkiye için.”

 12 YILDIR ARKADAŞLARIMIZLA OMUZ OMUZA ÇALIŞTIM

Ak Partinin 2001 yılında Merkez İlçe Teşkilatının kurulmasıyla kurucu ilçe yönetim kurulu üyesi olarak teşkilatta görev alan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’ yaptığı konuşmada; “12 yıldan beri partinin teşkilatlanması hususunda çalıştım. Pek çok işlerde görev aldım ve o zaman ki arkadaşlarımızın pek çoğu şimdi yerini gençlere bırakmış. Şimdi gördüğüm organizasyon gerçekten gençlerinde bu işlerde çok iyi olduğunu gösteriyor. Umarım bu çalışmalar önümüzde ki seçimde meyvelerini verir.” Dedi.

 PARTİMİZE HER ZAMAN EN BÜYÜK DESTEĞİ İLİMİZ VERDİ

 Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Metin Doğan da yaptığı konuşmada Kahramanmaraş’ın Ak Partiye kurulduğu günden bu yana en büyük desteği verdiğini söyledi. Büyükşehir’den sonra oluşan Dulkadiroğlu’nun oldukça hızlı çalıştığına değinen Doğan, henüz 8 ay önce kurulmasına rağmen üyelerinin yıllardır siyaset yapıyormuşçasına tecrübe kazandığına dikkat çekti. Doğan; “2002’ den bu yana bu ülke de çok şey değişti. Değişmesi için yola çıkmıştık değiştirdik elhamdülillah. Bundan sonra ki sloganımız yeni, büyük ve güçlü Türkiye. Önümüzde bir seçim var. Bu seçime hazırlanacağız. İnsanların kapılarına gidip oy isteyeceğiz. 2002’den önceki ve sonraki Türkiye’yi insanlara hatırlatacağız. İşimizi düzgün yaptıktan sonra bize oy verilmeyeceğini sanmıyorum. Herkes oy verecektir.

AK PARTİYLE TÜM HAKSIZLIKLAR GERİDE KALDI

28 Şubat zulmüne herkes gibi bende sıkıntılar çektim. Takibe maruz kaldım eşim üniversite 4. Sınıftan ayrılmak zorunda kaldı. Başörtüsü zulmü herkesi etkilemişti. Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ki Ak kadrolarla o günler çok geride kaldı. Gençlerin o günleri hatırlaması zor tabi ki. Ali Sezal Başkanımızın belediyeyi devraldığı 1989 yıllarında memura işçiye maaşını ödeyecek para bulamamasını, sağdan soldan kendi şahsı adına aldığı borçlarla belediyeyi finanse etmeye çalıştığını hatırlayamazlar. Hanefi Mahçiçek’in 1999’ da belediyeyi devraldığında afet paraları diye kendinden alınan paraların MHP-DSP’ye gittiğini hatırlayamazlar.

2001’de bizlere hepiniz avukatsınız, mühendissiniz, diğerleri gibi bu da kapanacak. Boş yere geleceğinizi karartmayın dediklerini hatırlayamazsınız.

Ama Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Ak kadrolar olarak bu günlere geldik. Hepimizin emekleri var ve hepimiz gelecek günlere daha iyi çalışarak ulaşacağız.” Diye konuştu.

 SİYASET YENİDEN MİLLETİMİZİN UMUDU HALİNE GELDİ

Tüm ilçe kongrelerine katılan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’ta Dulkadiroğlu ilçe kongresinde yaptığı konuşmada Recep Tayyip Erdoğan’la başlayan kutlu medeniyet yolculuğunun tüm hızıyla devam ettiğini söyledi. Birlik ve beraberlik içerisinde görevi devir alan Ak Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun da Türk siyasetine yeni örnekler ve yeni anlayışlar getirdiğine vurgu yapan Erkoç; “Olağanüstü Kongresiyle, seçimlerdeki tutum ve davranışlarıyla Türk siyasetine yeni seviye getirdi. Yeniden siyaset aziz milletimizi umudu haline geldi. 2000’li yıllarda yapılan kamuoyu yoklamaları araştırmalarında siyaset kurumu itibar kaybetmişti. En gerilerde siyaset kurulu yerlerde sürünmekteydi. Bu güçlü ve Türkiye sevdalılarının oluşturduğu kadro bu günde yeni Türkiye’nin inşasında en güvenilir kurumu haline getirdi.” Dedi

MİLLETİMİZİN BİZE VERDİĞİ EMANETE SAHİP OLMAYA ÇALIŞIYORUZ

Büyükşehir Belediye Başkanlığı sürecinde milletin kendilerine vermiş olduğu milli emanete sahip olmaya çalıştıklarını belirten Erkoç, “Büyük bir teveccühle bu göreve getirdi. Bizde göreve geldiğimiz günden bu yana saygıdeğer hemşerilerimizle şehrimizi büyük şehir olarak kurduk. Büyükşehrin yapılanmasını hemen hemen tamamladık. Birçok alanda büyük hizmetler başlattık. Milletimize vaat ettiğimiz projelerin bazılarını ihale ettik ve bazılarının projeleri bitmek üzere Çalışmalarla yolumuza devam ediyoruz.” Dedi.

ULAŞIMI ÖNCELİĞİMİZE ALDIK VE PLANIMIZI ONA GÖRE YAPTIK

Yapılan hizmetlerin bazılarını da aktaran Erkoç konuşmasını şöyle sürdürdü; “Aksu bölgesindeki bulvar hem Kahramanmaraş’ın Adana istikametindeki şehir içi ulaşımı sağlayan bulvarın kamulaştırma problemlerini hallederek hızlı bir şekilde ulaşıma açtık. Yaklaşık 30 bin vatandaşımızın yaşadığı bu yer ve şehrin güneyinde olan şehir içi ulaşımı sağlayan onlarca Kahramanmaraş en büyük sanayi tesislerinden bunu binlerce çalışanında kullandığı yeri hızlı bir şekilde bitirdik. Yine aynı şekilde Dulkadiroğlu ilçemizde havaalanı kavşağında Erkenez, yeni toki konutları ve eski Karacasu beldemizi ve birçok mahallelerimizi yaptık. 

DULKADİROĞLU BİR MEDENİYETİN İSMİDİR

Dulkadiroğlu ilçemiz tarihi bir ilçedir. Tarihi mekânlara yakışır bir şekilde ilçe ismi koymuştuk.  Dulkadiroğlu bir medeniyetin ismidir. Bize önemli mirası olan bir ilçemizdir. Tarihi dönüşümü de çok hızlı bir şekilde devam ettiriyoruz. Kapalı çarşılar restorasyonun da bizde yeni dönemde mazman çarşısı diye bilinen yapının restorasyonunu bitirmek üzereyiz. Yine aynı şekilde demirciler çarşısı ile ilgili talimatımızı verdik. Uygulama projeleri yapılıyor. O dokuya uygun şekilde restore edeceğiz. Kıbrıs Meydanı Ulu Cami arasındaki bölgeyi restorasyonu ile ilgili çalışmaları başlattık. Kurtuluş, Ekmekçi ve Divanlı mahallelerindeki tarihi mekânları ayağa kaldırıyoruz. Sokak iyileştirmeleri restorasyonlarıyla beraber bu istiklalin şehrinde o geçmiş tarihi yaşatacağız.

7 GÜZEL ADAMI DİZİSİNİN BİNASINI MÜZEYE DÖNÜŞTÜRÜYORUZ

7 Güzel Adam dizisinin çekildiği binayı Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun talimatıyla 7 Güzel Adam müzesi haline getiriyoruz. Bununla ilgili bir hazırlığımız vardı. Bu şekilde olunca proje ihalesine başladık. Önümüzdeki günlerde proje ihalesini yapacağız ve aynı şekilde restore edeceğiz. Kahramanmaraş’ımızın İstiklal destanları yazan ve insanların yaşadığı mekânları müze haline getireceğiz ve istiklalin ruhunu her tarafta yaşatacağız. Dün (önceki gün) çok önemli bir gündü. Bundan tam 95 yıl önce 28 Kasım 1919’ta bin yıldan fazla zamandan bu yana özgürce ve coşkuyla dalgalanan bayrağımıza bir kast olmuştu. O zaman ihtilal Cumhuriyetleri al yıldızlı bayrağımızı gökten indirmişler.  Bu milletin kalbine büyük bir hançer saplamışlardır. Asil Kahramanmaraşlılar bu işgalin karşısında nasıl tavır ve tutum içinde olmalarının hesap ve planlarını yapmaktaydı. Bardağı taşıran damlalardan bir tanesi de bu olay oldu.

BAYRAĞIMIZA EL KALDIRANLARA EN İYİ CEVABI VEREN BİR NESİLİZ

 Bu olayla birlikte Rıdvan Hoca’nın Ulu Camideki o sözleri; hutbe esnasında bayrağımız göklerde yok, özgür değiliz, Cuma namazı kılmak caiz değil ve kabulde olmaz şeklindeki ifadeler üzerine cemaat binlerce Cuma vakti etrafında toplanmış cemaat hızlı bir şekilde hareket ederekten büyük bir cesaretle kaleye çıkmışlar ve  ay yıldızlı al bayrağımızı göndere çekmiş ve o günden bu yana da bize güven ve huzur vermektedir. Kıyamete kadar da bayraklarımız dalgalanmaya devam edecektir. Biz o gün kahramanlık destanlarını yazan 12 Şubat’ta Kahramanmaraş’ımızın kurtuluşa kavuşması ve özgürlüğe kavuşmasına vesile olan tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Kahramanmaraşlılar hep bununla yaşamışlar ve yaşamaya devam edeceklerdir. Bizim politikamızda bu ruhu gelecek nesillere taşıyacağız. Hakkâri’de al yıldızlı bayrağımızın coşkuyla dalgalanması için üzerine düşen görevi yaparken Vedat Sarıkaya kardeşimiz trafik kazasında hakkı rahmetine kavuştu. Şehidimiz yolcu ettik uğurladık. İstiklal mücadelesinde Kahramanmaraş’ımız geçmişte istiklal meşalesinde nasıl öncü olmuşsa bugünde istikbal mücadelesinde yeni Türkiye’nin inşasında en ön safta durmuş ve durmaya da devam edecektir.

SİZE SÖZ VERDİĞİMİZ SÖZLERİN HEPSİNİ YERİNE GETİRECEĞİZ

Büyükşehir belediye başkanı olarak sizlere verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz. Sizleri mahcup etmeyeceğiz. Bize kefil olan, destek olan ve gayret gösteren hemşerilerimize karşı alnımız açık başımız dik olacaktır. 5 yıllık görevimizi en iyi ve en güzel şekilde yerine getireceğiz. Bu istiklalin şehrini hak ettiği yere getireceğiz. Bu büyükşehir bizim için çok önemliydi. Bize çok büyük bir avantaj sağladı. Bu avantajla daha önce Kahramanmaraş’ımızın komşu illeri şehircilik anlamında çok önemli yerlere gelmiştir. Bizde bu anlamda Kahramanmaraş’ımızı hak ettiği yere getireceğiz. Biz sizlere hizmetkârız ve her zaman sizlerin emrindeyiz. Kahramanmaraş’ın hizmetkârıyız. Bu hizmet bayrağını en yukarılara taşıyacağız.

 AK PARTİ TÜRKİYE’DE YENİ UFUKLAR OLUŞTURDU

Çok coşkulu bir kongre gerçekleştirmekteyiz. Çok coşkulu bir ilçe teşkilatımız var. Ak Parti Türkiye’de yeni ufuklar oluşturdu. Yeni bağlar oluşturdu. Birkaç gün önce Urfa’da İl Başkanları toplantısı vardı. Birçok arkadaşımızla partimizin kuruluşundan sonra tanıştık. Dost olduk ve dostluktan ileriye kardeş olduk. İlçe başkanlarımız büyük bir coşkuyla görev yaptılar. Kurulduğumuzdan bu yana partimizden Kahramanmaraş’ta görev alan herkes büyük bir coşkuyla nasıl daha yükseğe taşırız diye bu gayrette oldu. Kurulduğundan beri görev yapan ilçe ve belediye başkanlarımız vardır. Hepsine teşekkür ediyorum. Türkiye’ye yeni bir anlayış bu düşüncelerle geldi. Samimiyetimizin daim olmasını Allah’tan niyaz ediyorum.”

TÜRKİYE’Yİ BURALARA GETİREN PARTİNİN MENSUPLARI GURUR DUYMALI

 Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Sağlam ise yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Gerçekten son 12 yılda Türkiye’de dünyanın en karmaşık bölgesinde olmamıza rağmen, büyük bir siyasi istikrar ve onun sonucu bir ekonomik istikrar becerisine ve arkasından da insani gelişme ye, kamu düzenini koruma bakımından gelişen yeni bir demokrasi anlayışı ile ülkeyi bu hale getiren bir partinin bir mensupları olarak hepiniz saygı ve sevgiye laiksiniz. Burada ortaya konan ekonomik gelişme, siyasi istikrar dünyanın en karmaşık bölgesinde olan ülkemizin, adeta bütün zulüm görmüş insanların sığınağı haline getirilmesinde buranın bir barış adası olmasında orta doğuya olduğu kadar Avrupa’ya ve dünyaya da güzel gelen bir ülke olmasında bu partinin mensuplarının, sizlerin ve bu partinin yöneticilerinin desteklemelerinin çok büyük payı var. Gerçekten bütün seçimlerde Kahramanmaraş her zaman ilk üç il arasında olmuştur.  Yâda bazen rekor kıracak düzeye gelmiştir. Burada bu güveni ve istikrarı sağlayan iktidara, sizlerin kayıtsız şartsız desteği her zamankinden çok daha fazla güç kuvvet ve ileriye doğru iyimser bir heyecan vermiştir. Bunu daha da ileriye götürebilmek için belki de Avrupa’nın en gelişmiş demokrasilerinde bile görülmeyen bir barış ve kardeşlik anlayışı içinde partimizin kurucu genel başkanı Cumhurbaşkanı seçilince en üst düzeyde parti genel başkanı değişmiş, ülkenin Başbakan’ı değişmiş ve yeni bir idare, yeni bir yönetim işbaşına gelmiştir.”

 BÖYLE COŞKULU KONGRELER AK PARTİNİN İŞİDİR

 Kongreye katılan TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Oğuz Kağan Köksal “CHP’nin yaptığı küçücük kongrenin hemen arkasından doğum yaptı. Ayrı bir parti kuruldu. Onun içinde AK Parti’nin böyle ilçe kongreleri, aslında AK Parti’nin kendine olan güvenini, vatandaşa olan itimadının en önemli göstergesidir” dedi.

AK PARTİ İLKLERİN PARTİSİDİR

Ak Partinin hep ilkleri gerçekleştiren bir parti olduğuna vurgu yapan Köksal şöyle konuştu; “Kuruluşundan bir buçuk yıl sonra iktidara gelen tek partidir. Dönemin şartları içerisinde ak partinin kuruluşu bile mümkün görülmezken iktidar oldu. Burada ki sosyolojik alt yapıya eğilmemiz lazım. Millet yıllarca kendisine yapılan baskı ve zulümden bıkmış ve ak partiyi kurtuluş olarak görmüştür. Partinin kuruluş tarihinden bu yana geçirdiği maceralara baktığımız zaman yine bir ilk görürüz. Şöyle ki üç genel seçim geçirdik ve seçimlerin hepsinden oyumuzu artırarak çıktık. Cumhuriyet tarihinden bunun da örneğini bulamazsınız. Demek ki kurulduğu gün milletin umudu olan ak parti, bu umudu boşa çıkarmamış ve milletin iltifatlarına mazhar olmuştur. Kurucu genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan daha o günlerde şunları söylüyordu:”artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak”. Partinin bu felsefesini benimseyenlerle birlikte bu günlere geldik.

KURULAN BÜTÜN TUZAKLAR BOŞA ÇIKTI

Artık yeni bir dönemece girdik . yeni Türkiye’nin doğum sancıları yerine,  yeni  Türkiye’nin  ayak seslerini duyuyoruz. Dış güçler ve içeride ki işbirlikçileri ak partinin içine nifak sokmak ve milletin gözünde partiyi itibarsızlaştırmak için yapmadıkları şey kalmadı. Fakat bu millet onlara ne inandı nede kulak astı. Bu söylediğim güçler şimdi de ellerini ovuşturup fırsat kollamaktalar. Bizleri genel seçimlerde yenemeyeceklerini anlayıp araya nifak sokmak peşindeler, “genel başkanları cumhur başkanı oldu, yeni başbakanları kim olacak” diyerek  layık olma meselesinden nifak çıkartmayı planladılar. Fakat son seçimlerle birlikte bu planları da suya düştü. Yeni başbakanımız bütün delegelerin oyuyla seçilmiştir.

KONGRELERLE GÜÇLENİYORUZ

Diğer siyasi partiler seçimlere girerken kongre yapmazlar çünkü her kongre çeşitli sıkıntılara gebedir. Nitekim CHP’nin yaptığı küçük bir kongrenin ardından hemen doğum yaptı ve yeni bir parti kuruldu. Fakat ak parti düzenlediği ilçe kongreleriyle hem kendine olan güvenini tazeledi hem de milletin karşısına yeni adaylarla çıktı. Önümüzdeki seçimler çok önemli, 2015 seçimleri söz verip de yapamadığımız ender projelerden biri olan yeni anayasanın yapılabilmesi için gerekli olan çoğunluğu yakalayabilmemizi sağlayacak. Biliyorsunuz yeni anayasanın yapılması için yapmadığımız şey kalmadı. Fakat muhalefet sürekli diretti karşı durdu. İttifak ettiğimiz maddeleri çıkartalım en azından dedik ona da yok dediler. Bizler de maalesef anayasa projemizi  erteledik ve bu muhalefeti  millete şikayet etmek durumunda kaldık. 2015 seçimlerinde anayasa için yeter çoğunluk için çalışacağız. Bu yüzden 2015 seçimleri bizim için çok önemli.”

 Kongreye konuşmacıların yanı sıra; Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Sıtkı Güvenç, Sevde Beyazıt Kaçar, Yıldırım Mehmet Ramazanoğlu, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Kadın Kolları İl Başkanı Nursel Reyhanlıoğlu, Ak Parti Kahramanmaraş eski Milletvekilleri Ali Sezal ve Cafer Tatlıbal, 24. Dönem Milletvekili Adayı İdris Tezcan ve çok sayıda partili katıldı.

DSC_1563 copy DSC_1531 copy TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Köksal, Kahramanmaraş't TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Köksal, Kahramanmaraş't

 

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25’e giren öğrenci ve aileleriyle buluştu Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25...

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 2022-2023 eğitim-öğretim yılında gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sistemi’nde (LGS) derece ...

Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçını Ahmet Çakar yönetti Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçı...

Birçok sportif faaliyeti ilçe sakinleriyle buluşturan Sultangazi Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile bu yıl 11. Spo...

Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını beraberinde getiriyor Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını b...

2014 Dünya Kupası sırasında Brezilyalı seyircilerle gerçekleştirilen araştırmada takımlarına aşırı bağlı taraftarların canlı maç izlerk...

Milli karateciler spor severlerle bir araya geldi Milli karateciler spor severlerle bir ar...

2020 Tokyo Olimpiyatları öncesinde müsabakalara hazırlanış aşamaları ve unutulmayan anıların konuşulduğu organizasyona katılan Kağıthan...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Halkoyunları gösterileriyle ilgi odağı oldular Halkoyunları gösterileriy...

Kahramanmaraş/Onikişubat Yıldırım Bayazıt İlkokulunda 23 Nis...

Nirvana Cafe Ilıca da hizmete hazır Nirvana Cafe Ilıca da hiz...

Kahramanmaraş’ ta  Onikişubat ilçe merkezinden 66 kilo...

Ilıca İlkokulunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına yoğun ilgi oldu. Ilıca İlkokulunda 23 Nisa...

Onikişubat Ilıca İlkokulunda  kutlanacak olan “Büyük Önder A...

Kahramanmaraş’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşku içinde kutlandı. Kahramanmaraş’ta 23...

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Türk Milletinin b...

Kahramanmaraş’ta Temsili İl Milli Eğitim Müdürü Esma Gizem Akçadağ Kahramanmaraş’ta Te...

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, 23 Nisa...

Ilıca Yeniyapan Ortaokulunda 23 Nisan Bayramı Coşkusu Ilıca Yeniyapan Ortaokulu...

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Türk Milleti...

Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışması Sonuçlandı Kahramanmaraş’ta ŞAGO Mat...

Onikişubat ilçesinde 23 okulun ve toplamda 69 öğrencinin kat...

324. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 324. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dünya handır İnsana, yolcular gelip geçer Kimi bahtı güzel...

Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışması Düzenlendi Kahramanmaraş’ta ŞA...

Kahramanmaraş / Onikişubat Şehit Ahmet Gülbahar  Ortaokulu M...

MEB AKUB “doğada arama kurtarma eğitimi” gerçekleştirdi. MEB AKUB “doğada ar...

Kısa adı MEB AKUB olan, Milli Eğitim Bakanlığı Kahramanmaraş...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ