Yılın son gününde KSÜ Göksun Meslek Yüksekokulu öğrencilerinden Rektör Karaaslan’a ziyaret.

2013 yılının son gününde Göksun Meslek Yüksek Okul öğrencilerinden bir gurup Meslek Yüksek Okulunun Müdürü Doç. Dr. Mehmet Gürbüz gözetiminde Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Avşar Yerleşkesine gelerek hem yerleşkeyi gezdi hem de KSÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Fatih Karaaslan’ı makamında ziyaret etti.

Öğrencilerinin okudukları okulun bağlı bulunduğu üniversiteyi merak ettiklerini söyleyen MYO Müdürü Doç.Dr. Gürbüz; ‘Öğrencilerimizin soruları sıklaşmaya başlayınca bizde böyle bir gezi tertip ettik ve 2013 yılının son gününde bu gezimizi gerçekleştirdik ki hafızalarda yer etsin. Avşar yerleşkesini gezdikten sonra tabiî ki Sayın Rektörümüzü de Makamında ziyaret ederek hem yeni yılını kutladık, hem de ufak tefek sorunlarımızı ilettik sağ olsunlar Rektör Hocam bizlerle çok ilgilendi kendilerine çok teşekkür ediyorum’ dedi.

Öğrencilerin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Karaaslan ise; ‘Kış mevsiminde ve yılın son gününde Göksun’dan ziyaretimize gelen Müdürümüze ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum bu ziyaret bizleri ziyadesi ile memnun etti inşallah öğrencilerimizde bu ziyaretten ve Üniversitemizden memnun kalmışlardır’ dedi.

Göksun Meslek Yüksek Okulunun bağlı olduğu Üniversitenin yerleşkesini gezen öğrenci gurubu ise öğle yemeklerini Avşar yerleşkesinde yiyip memnuniyetlerini dile getirerek tekrar Göjksuna döndü.