‘’Adı Aşk Olsun’’ albümü müzik listelerini alt üst eden sanatçı Gökhan Tepe,   Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde hayranlarıyla buluştu.

‘’Al beni baştan yaz’’ dizeleriyle başlayan ‘’Adı Aşk Olsun’’ albümü müzik listelerini alt üst eden sanatçı Gökhan Tepe,   Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde hayranlarıyla buluştu. Büyük sevgi seli nedeniyle sevenlerinin zaman zaman izdihama yol açtığı Gökhan Tepe, Piazza’yı adeta salladı.

Art arda çıkardığı albümler, çektiği klipler, verdiği konserler ve son dönemlerde oyunculuğuyla da gündemden düşmeyen sanatçı Gökhan Tepe’nin hayranları, mini konser ve imza etkinliğinden saatlerce önce Piazza’yı doldurdular. Buz pisti etrafını hınca hınç dolduran hayranlarının karşısına ‘’Adı Aşk Olsun’’ şarkısını okuyarak çıkan Gökhan Tepe, ıslıklar, alkışlar ve yoğun tezahüratları görünce müziği durdurarak teşekkür konuşması yaptı.

Alışveriş Merkezlerinin sadece ticari faaliyetlerin yapıldığı mekanlar olmadığı anlayışı ile ziyaretçilerine sosyal ve kültürel faaliyetlerin yanı sıra eğlenceyi de aynı anda sunan Piazza’da sevenlerine unutulmaz dakikalar yaşatan Gökhan Tepe’nin gördüğü ilgiden oldukça mutlu olduğu gözlendi.

Sanat hayatı boyunca bestelediği 100’ü aşkın eseri kendi albümlerinin yanı sıra, farklı albümlerde de yer alan Gökhan Tepe, mini konserinin ardından hayranlarına imza dağıttı. Gökhan Tepe’yi daha yakından görmek için uzun kuyruklar oluşturan hayranları, anı fotoğrafı çektirmek için zaman zaman izdiham yarattılar.

Sadece Kahramanmaraş’tan değil, çevre il ve ilçelerden de Piazza’ya akın eden Gökhan Tepe hayranları onu cep telefonlarının kameralarından görüntülediler. Erken gelip ön sıralarda yerlerini alanlar ünlü sanatçıyla fotoğraf çektirip imza alırken, saatin dolması nedeniyle imza alamayanlar ise sesini dinleyip, uzaktan izlemekle yetinmek zorunda kaldılar.

Mini konser ve imza günü etkinliğinin ardından güvenlik güçlerinin kordonunda alışveriş merkezinden çıkmaya çalışan Gökhan Tepe ile tokalaşmak için binlerce hayranı koridorları doldurdu. Gökhan Tepe, acil çıkış kapısından güvenlik güçleri tarafından güçlükle dışarı çıkartıldı.