Elbistan Gençlik Merkezi’nde görevli üye gençler, ilçe merkezindeki bulunan camilerde “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” çerçevesinde namaz için gelen vatandaşlara lokum ve gül suyu ikramında bulundular. Elbistan Gençlik Merkezi Gençleri, bu anlamlı organize öncesinde de Elbistan Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Yılmaz ile birlikte, Elbistan Müftü Vekili Nurullah Bozkurt’u makamında ziyaret ettiler.

                Kurban Bayramı kutlamaları nedeniyle kapsamlı etkinliklerini bayram sonrasına bırakan Elbistan Gençlik Merkezi, “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” çerçevesinde geçtiğimiz hafta sonu Cuma günü, 4 camide vatandaşlara lokum ve gül suyu dağıttılar. Elbistan Gençlik Merkezi gençleri tarafından yapılan jesti anlamlı bulan vatandaşlar, öğrenci gençliğe ve Elbistan Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Yılmaz’a teşekkür ettiler.

                Kapsamlı organize öncesi Elbistan Müftü Vekili Nurullah Bozkurt’u makamında ziyaret eden Elbistan Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Yılmaz ve organizede yer alan gençler, organize hakkında bilgiler aktararak, Müftü Vekili Bozkurt’a  “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” dolayısıyla tebrik ve kutlamalarda bulundular. Müftü Vekili Bozkurt, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Elbistan Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Yılmaz’a ve organizede yer alan gençlere teşekkür etti.

                Elbistan Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Yılmaz ise organizeler hakkında yaptığı değerlendirmelerde, Camiler ve Din Görevlileri Haftası çerçevesinde anlamlı bir çalışmaya imza attıklarına inandıklarını ifade ederek, yeni çalışmalar ve etkin projeler içinde olmaya devam edeceklerini kaydetti.