Kahramanmaraş’ın  nadide ve başarılarla dolu okullarından Onikişubat  Gazi Ortaokulu,geçen hafta İl Millî Eğitim Müdürlüğünün giriş katında birbirinden güzel tabloları sergiledi.

Büyük bir emeğin ürünü olan bu serginin hazırlanmasında başta okul Müdürü Hamza BÜYÜKSAKALLI’ nın desteği, resim öğretmenlerinden Nurten ÖZDEMİR ve İnci FİKİRDEŞİCİ’ nin gayretleriyle güzel bir konsepte hazırlanan sergi büyük beğeni kazandı. Sergiye; Millî Eğitim Müdürü Mesut ALKAN,  Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim ÖZDEMİR, Mill’i Eğitim müdür yardımcıları, şube müdürleri ve okul müdürleri katıldı.

İl Millî Eğitim Şube Müdürü Hasan KOZAN, güzel sanatların öğrencinin gelişimi ve sosyalleşmesi açısından çok önemli olduğunu, bu yüzden emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirtti.

Yoğun programından dolayı daha sonra katılan İl Milli Eğitim Müdürü Mesut ALKAN “Başarılı bir okula yakışan budur, gerçekten bu şekilde öğrencilerin yeteneklerini sergilememiz harika bir algıdır. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum”   dedi.

Yoğun bir ilgiyle güzelleşen sergi ziyaretçiler tarafından takdire şayan bulundu.