Başbakan TayyipErdoğan’ın AK Parti Grup Toplantısı’nda Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıkladığı Fatih Mehmet Erkoç geceyi Ankara’dan geçirdikten sonra bu gün ikindin üzeri karayoluyla Kahramanmaraş’a dönüş yaptı.

Binlerce Erkoç severi Hasancıklı civarında bekleyerek onun gelişini sevgi gösterisiyle karşıladı. Erkoç bayram havasında ki bu karşılamadan oldukça duygulandı ve bu sevgiye layık olacağını vurguladı.
Kalabalık araç konvoyu eşliğinde Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’ne geçen Erkoç’u Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Milletvekili ve Belediye eski Başkanı Ali Sezal ve vatandaşlar karşıladı.

Erkoç kendisini aday gösteren Başbakan Tayyip Erdoğan’a şükranlarını sunarken, kendisine daima destek olan parti teşkilatı ve vatandaşlara da teşekkür etti. Gece-gündüz çalışıp bu kenti Türkiye’nin en büyük incisi ve örnek şehri haline getireceğiz, dedi. Erkoç daha sonra şu ifadeleri kullandı:
“ Hayal edemeyeceğiniz, çılgın projelerle karşınızda olacağız ve büyük hizmetler gerçekleştireceğiz. Sadece kent merkezi değil ilçelere, köylere ve mezralara kadar hizmet vererek insanlarımızın daha mutlu olmalarını sağlayacağız. Allah’ın izniyle bu hizmetleri gerçekleştirecek Ak kadrolara sahibiz.
10 yıldır İlimize büyük hizmetleri olan Belediye Başkanımız Mustafa Poyraz’a teşekkür ediyorum” dedi.
Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz’da yaptığı konuşmasında 10 yıllık hizmet sürecini anlatarak sözlerini şöyle tamamladı:
“Şükürler olsun ki aldığımız görevi yüz akıyla buraya kadar getirdik. Hiçbir vicdan sahibi bizimle ilgili olarak ‘milletin malını yedi, millete hizmet etmedi, şunu yapmadı’ diyemez. Derse bunun hesabını mahşer günü verir. Çünkü bu kursaktan millete ait olan 2,5 delikli kuruş geçmedi. Artık bu emaneti teslim etme vakti geldi. Ben Fatih kardeşimize bu süreçte başarılar diliyor” dedi.
Konuşmalardan sonra günün anısına parti yetkilileri ile topluca fotoğraf çektirildi.

Haber: MSK- Fotoğraflar: EDELER DİYARI (Şeref DERE)