AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Fatih Mehmet Erkoç: “Büyük projelerimiz var, görev bize verildiği günden bu yana arkadaşlarımızla çalışıyoruz.

Projelerin bir bölümünü 5 Mart 2014 akşamı Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde açıklayacağım” dedi.

AK Parti Dulkadiroğlu ilçe Başkanlığı tarafından Aksu Mahallesinde düzenlenen toplantıya katılan Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatih Mehmet Erkoç, “31 Mart’tan sonra Kahramanmaraş Büyükşehir, yeni ilçelerimiz ve büyükşehir yasamızla Kahramanmaraş Gaziantep de ne varsa burada da o olacak, Kayseri de ne varsa burada da o olacak, Ankara İstanbul da ne varsa Kahramanmaraş’ta da o olacak, görev bize verildiği günden beri büyük projeler üzerinde arkadaşlarımla çalışıyoruz. Bir bölümü tamamlandı. 5 Mart 2014 günü akşamı yani yarın akşam bu projelerimi Kahramanmaraşlılarla paylaşacağım sizleride proje tanıtım toplantısına katılmanızı bekliyorum” dedi.

Kahramanmaraş’ın artık önünde hiçbir engel kalmadığını büyükşehir yasası ile parasının da var olduğunu kurulacak olan daire başkanlıkları ve genel sekreter ve yardımcıları, genel müdürlükleri ile 5 yılda Kahramanmaraş’ı uçuracağını ifade eden Fatih Mehmet Erkoç, “Bugünlerde hep ben konuşacağım projelerimi açıklayacağım, 1 Nisan dan sonra sizleri dinleyen istişare ederek hizmet yapan bir belediye başkanı olacağım. Komşu illerimizde ne varsa Kahramanmaraş’ta onun daha güzeli olmalı, olması içinde tüm imkanlarımız sefer ber ederek gece gündüz çalışacağım. Bunun için şimdi sizlerden şu sözü istiyorum, 25 gün kaldı önümüzde hiç durmadan çalışmaya ve AK Partiyi birinci parti yapmaya söz veriyormusunuz? Söz veriyormusunuz? Diyerek söz aldı.

Aksu mahallesinde düzenlenen toplantıya, Dulkadiroğlu ilçe başkanı Ömer Debgici, İl Başkanı Metin Doğan, Dulkadiroğlu ilçe belediye başkan adayı Necati Okay, Belediye meclis üyeleri, AK Parti Grup Başkan vekili Mahir Ünal ve mahalle sakinleri katıldı.