AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Erkoç, Niğde’deki hain saldırıda 3 güvenlik görevlisinin şehit olmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Milletimizin başı sağ olsun” dedi.

Saldırıda hayatını kaybeden güvenlik görevlilerinden birinin de Kahramanmaraşlı Adil Kozanoğlu olduğunu ifade eden Erkoç, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Dün Niğde’de eli kanlı katillerin açtığı ateş sonucu 3 güvenlik görevlimiz şehit edildi. Öncelikle bu katilleri nefret ve şiddetle kınıyoruz. Türkiye’nin istikrar ve huzur ortamını bozmak isteyen bu katiller, muhakkak hak ettikleri cezayı alacaktır. Ancak biri Kahramanmaraşlı hemşehrimiz olmak üzere 3 güvenlik görevlimizin şehit olması bizleri ve tüm milletimizi kedere boğmuştur. Kahramanmaraşlı Adil Kozanoğlu ve diğer tüm şehitlerimize Allahtan rahmet diliyoruz. Kederli ailelerine, aziz milletimize ve güvenlik güçlerimize başsağlığı diliyoruz. Tabi 30 Mart seçimleri öncesi uluslar arası bir oyun oynanmakta ve ülkemiz kargaşa ortamı içerisine çekilmek istenmektedir. Ama milletimiz şunu bilmeli, bu hain saldırılar bizi yolumuzdan asla döndüremeyecek.”