Maraşta Haber
Maraşta Haber

Erkoç, Bu Kutsal Yolda Milletimizle Yürümeye Devam Edeceğiz

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Makine Yüksek Mühendisi Fatih Mehmet Erkoç, esnaf ve vatandaş ziyaretlerine Orman Dairesi ve Sümbüllü Mahallesiyle devam etti. Seçim çalışmalarında zamanının büyük bölümünü Kahramanmaraş halkına ayıran Erkoç, semt sakinleriyle tek tek sohbetler yapıp taleplerini aldı. Ticaret yapan esnafla, çocuğunu okula götüren vatandaşla, karşılaştığı yaşlı amcalarla dakikalarca muhabbet eden Erkoç, kendisine […]

Erkoç, Bu Kutsal Yolda Milletimizle Yürümeye Devam Edeceğiz

04 Ocak 2014 - 10:43A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Makine Yüksek Mühendisi Fatih Mehmet Erkoç, esnaf ve vatandaş ziyaretlerine Orman Dairesi ve Sümbüllü Mahallesiyle devam etti.

Seçim çalışmalarında zamanının büyük bölümünü Kahramanmaraş halkına ayıran Erkoç, semt sakinleriyle tek tek sohbetler yapıp taleplerini aldı.

Ticaret yapan esnafla, çocuğunu okula götüren vatandaşla, karşılaştığı yaşlı amcalarla dakikalarca muhabbet eden Erkoç, kendisine güler yüz gösterip başarı dileklerini ileten insanlara hizmetle karşılık vereceklerini söyledi.

Bu hareketi millet kurdu bizler sadece tabelasını astık” diyen Erkoç, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti. Erkoç, şöyle konuştu:

Biz AK Parti olarak hep milletimizle beraber olduk. Zaten partimiz kurulduğundan bu yana yani 12 yıldır hep milletimizle birlikteydik. Bu partiyi de millet kurdu biz sadece tabelasını astık. Allah bu aziz milletten razı olsun. Partimize ve şahsımıza olan teveccühleri artarak devam etmekte. Biz de bunlara layık olacağız. Bugün de yine Orman Dairesi Bölgesindeyiz. İnşallah bu yürüyüşü devam ettireceğiz ve bu insanlara layık olacağız.

Seçim takvimi ilerledikçe, hizmet aşkının da arttığını kaydeden Erkoç, “İnşallah 30 Mart’tan sonra da aziz milletimizin desteği ve Allah’ın nasip etmesiyle Kahramanmaraş’ımızı büyük projelerle buluşturacağız. Başta şehir içi ve ilçelerin ulaşım konusu olmak üzere, kentsel dönüşüm, eğitim ve turizm alanında birbirinden önemli projeleri hayata geçireceğiz. Bunun için sabırsızlanıyoruz. Çünkü bizim ne kaybedecek zamanımız ne de israf edecek kaynağımız var. Biraz önce de belirttiğim gibi bu noktada milletimiz bize güç vermekte. Her geçen gün heyecanımız daha da artmakta. Milletimizin bu teveccühü karşısında da duygulanmaktayız. İnşallah hep beraber geleceğe daha kararlı adımlarla yürümeye devam edeceğiz” diye konuştu.

 “KAYBEDECEK ZAMANIMIZ VE İSRAF EDECEK KAYNAĞIMIZ YOK”

Gün içerisinde Mahrukatçılar Çarşısını da dolaşan Erkoç, burada da yük işçileriyle görüştü. Kahramanmaraş’ın her bir ferdinin kendileri için çok kıymetli olduğunu ifade eden Erkoç, yerel yönetimler olarak eğitime de büyük önem vereceklerini kaydetti.

Çocukluktan itibaren herkesin daha iyi eğitim alıp, milletine faydalı bireyler olabilmesi için belediye olarak üzerlerine düşeceklerini dile getiren Erkoç, şöyle konuştu:

Bizim için Kahramanmaraş’ın her ferdi çok kıymetli. İlk önceliğimiz elbette ki çocuklar. Onların iyi okullarda eğitim alması için hükümetimiz büyük kaynaklar ayırıyor. Biz de belediye olarak bu konunun içerisinde aktif olarak yer alıp elimizden gelen katkıyı sağlayacağız. Ayrıca inşallah sizler için de meslek edinebilmeniz için eğitim kampusleri oluşturacağız. İnsanlarımız buralarda çağın gerektirdiği eğitimleri alıp, daha sağlıklı, daha fazla gelir elde edebileceği işlere yönelecek. Biz de en azından hayatınızın bundan sonraki bölümünde rahat etmenize vesile olmanın mutluluğunu yaşayacağız.

Erkoç, insanlardan hiçbir zaman kopmadan bu yolda ilerleyeceklerini ifade edip, kapılarının her zaman vatandaşlara açık olduğunu sözlerine ekledi.

104 copy 113 copy 114 copy 124 copy 143 copy 165 copy 174 copy 183 copy

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25’e giren öğrenci ve aileleriyle buluştu Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25...

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 2022-2023 eğitim-öğretim yılında gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sistemi’nde (LGS) derece ...

Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçını Ahmet Çakar yönetti Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçı...

Birçok sportif faaliyeti ilçe sakinleriyle buluşturan Sultangazi Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile bu yıl 11. Spo...

Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını beraberinde getiriyor Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını b...

2014 Dünya Kupası sırasında Brezilyalı seyircilerle gerçekleştirilen araştırmada takımlarına aşırı bağlı taraftarların canlı maç izlerk...

Milli karateciler spor severlerle bir araya geldi Milli karateciler spor severlerle bir ar...

2020 Tokyo Olimpiyatları öncesinde müsabakalara hazırlanış aşamaları ve unutulmayan anıların konuşulduğu organizasyona katılan Kağıthan...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Halkoyunları gösterileriyle ilgi odağı oldular Halkoyunları gösterileriy...

Kahramanmaraş/Onikişubat Yıldırım Bayazıt İlkokulunda 23 Nis...

Nirvana Cafe Ilıca da hizmete hazır Nirvana Cafe Ilıca da hiz...

Kahramanmaraş’ ta  Onikişubat ilçe merkezinden 66 kilo...

Ilıca İlkokulunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına yoğun ilgi oldu. Ilıca İlkokulunda 23 Nisa...

Onikişubat Ilıca İlkokulunda  kutlanacak olan “Büyük Önder A...

Kahramanmaraş’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşku içinde kutlandı. Kahramanmaraş’ta 23...

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Türk Milletinin b...

Kahramanmaraş’ta Temsili İl Milli Eğitim Müdürü Esma Gizem Akçadağ Kahramanmaraş’ta Te...

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, 23 Nisa...

Ilıca Yeniyapan Ortaokulunda 23 Nisan Bayramı Coşkusu Ilıca Yeniyapan Ortaokulu...

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Türk Milleti...

Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışması Sonuçlandı Kahramanmaraş’ta ŞAGO Mat...

Onikişubat ilçesinde 23 okulun ve toplamda 69 öğrencinin kat...

324. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 324. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dünya handır İnsana, yolcular gelip geçer Kimi bahtı güzel...

Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışması Düzenlendi Kahramanmaraş’ta ŞA...

Kahramanmaraş / Onikişubat Şehit Ahmet Gülbahar  Ortaokulu M...

MEB AKUB “doğada arama kurtarma eğitimi” gerçekleştirdi. MEB AKUB “doğada ar...

Kısa adı MEB AKUB olan, Milli Eğitim Bakanlığı Kahramanmaraş...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ