Ak Parti Çağlayancerit İlçe yönetimi Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayına hayırlı olsun ziyaret etti.

    

KAHRAMANMARAŞ- Ak Parti Çağlayancerit İlçe yönetim kurulu üyeleri başkan Veli Çetinkaya ile beraber İlçe Belediye Başkan adayları İsmail Celfin ile beraber Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatih Mehmet Erkoç hayırlı olsun ziyaretinde bulundular…

Bugün saat 15 00 sıralarında yaklaşık 65 kişilik Ak parti gurubu İlçe Başkanı Veli Çetinkaya ve yönetim kurulu ile Ak parti İlçe Çağlayancerit aday adayı İsmail Celfin ile birlikte Şekerdere de bulunan Parti merkezine gelerek hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatih Mehmet Erkoç, ziyarette yaptığı konuşmada: “ Hayırlısı bekliyoruz, İnşallah ilçe başkanlarımız da önümüzdeki hafta içinde tüm ilçelerin belli olduğu zaman adaylarımızla beraber bir çalışma yaparak Kahramanmaraş Büyükşehir ve İlçelerin tamamında seçimi kazanacağız,” dedi.

İsmail Celfin başkan adayını çok sevdiğini de ifade eden Başkan Fatih Mehmet Erkoç,” Başbakanımız ince eleyerek sık dokuyor bir oy kiminle fazla alacaksa o adayı tercih ediyor bu sebeple , ilçelerin açıklanması bizlere rahat ettirir, bir an önce çalışmaya başlarız,” dedi.

Ak Parti Çağlayancerit Belediye Başkanı İsmail Celfin görevin kendisine verilmesi halinde 4 ay Büyükşehir belediye başkanımızla çalışarak Ak Parti Tarihinde en yüksek oyu almak için çalışacağım,” dedi..