Erdem Bayazıt Anadolu Lisesi Aşure Etkinliği Düzenledi.

Erdem Bayazıt Anadolu Lisesi Aşure Etkinliği Düzenledi.
Kahramanmaraş  yaptığı başarılı çalışmalarla takdir edilen Erdem Bayazıt Anadolu Lisesi, içinde bulunduğumuz Muharrem ayı nedeniyle aşure etkinliği düzenlendi.Okul bahçesinde hazırlanan, okul-aile birliği görevlileri,...

Kahramanmaraş  yaptığı başarılı çalışmalarla takdir edilen Erdem Bayazıt Anadolu Lisesi, içinde bulunduğumuz Muharrem ayı nedeniyle aşure etkinliği düzenlendi.

Okul bahçesinde hazırlanan, okul-aile birliği görevlileri, okul öğretmenleri ve bazı öğrencilerin görev aldığı aşure etkinliğinde yapılan aşure öğrencilere, öğrenci velilerine ve tüm katılımcı misafirlere dağıtıldı. Bu tür etkinliklerin paylaşma, birlik ve beraberlik açısından önemli olduğuna dikkat çeken Okul Müdürü Ahmet Büyükçelik, "gerçekleştirdiğimiz bu etkinlikler toplumda ve öğrencilerimiz arasında üretme, paylaşma, birlik ve beraberlik duygularının pekişmesi ve sosyal yaşamı daha iyi anlama açısından çok önem arz ediyor” dedi.

Aşure etkinliğine Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri, okulların yöneticileri,Eğitim-BİRSEN Kahramanmaraş Şube Başkanı Adnan Alagöz, 12 Şubat Belediye Başkan Ak Parti Aday Adayı Dr. Gökhan Gökşen, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

Okul aile birliği yöneticilerinin de katıldığı etkinlikler, aşure dağıtımıyla son buldu.

IMG_0060

IMG_0041 IMG_0049 IMG_0053 IMG_0058  IMG_0066

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.