Maraşta Haber
Maraşta Haber

Emniyetin 58. Huzur toplantısı din görevlilerine

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Metin Aşık, 58. Huzur Toplantısı’nda Kahramanmaraş Din Gönüllüleri ve Görevlileri Derneği yönetim kurulu ve üyeleriyle bir araya geldi. Toplum Destekli Polislik Faaliyetleri kapsamında; polis-halk ilişkilerini en üst seviyeye çıkarmak ve kurumsal iletişimi geliştirmek, Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü iş ve işlemleri, icraatları ve faaliyetleri hakkında bilgi vermek; din görevlilerinin talep ve beklentilerini en […]

Emniyetin 58. Huzur toplantısı din görevlilerine

25 Aralık 2013 - 17:57A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Metin Aşık, 58. Huzur Toplantısı’nda Kahramanmaraş Din Gönüllüleri ve Görevlileri Derneği yönetim kurulu ve üyeleriyle bir araya geldi.

Toplum Destekli Polislik Faaliyetleri kapsamında; polis-halk ilişkilerini en üst seviyeye çıkarmak ve kurumsal iletişimi geliştirmek, Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü iş ve işlemleri, icraatları ve faaliyetleri hakkında bilgi vermek; din görevlilerinin talep ve beklentilerini en iyi şekilde anlamak ve karşılamak amacıyla, 58. Sorumluluk Alanı Huzur Toplantısı  düzenlendi.

24 Aralık Salı günü saat 09:00’da İl Emniyet Müdürlüğü Restoranında İl Emniyet Müdürü Metin Aşık’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Kahramanmaraş’ta görev yapan 25 din görevlisi katıldı.

Toplantıda İl Emniyet Müdürü Metin Aşık, İl Emniyet Müdürlüğü olarak nitelikli bilgileri elde etmek amacıyla “Her Şikayet Bir Armağandır” ilkesi ile çalıştıklarını, amaçlarının vatandaşın ilk ağzından şikayetlerini dinleyerek, çözüm aşamasında, hizmet kalitelerini geliştirmek ve farkındalık oluşturmak olduğunu belirtti.

Aşık sözlerinin devamında; bu şekilde suçla mücadelede vatandaşın da desteğinin alındığını söyledi. Toplantıya katılan din görevlilerine 2013 yılı Ocak-Kasım ayları arasında vatandaşlar tarafından iletilen bildirimler, meydana gelen asayiş, trafik ve kaçakçılık olaylarına ilişkin istatistikî veriler karşılaştırmalı olarak sunuldu.

İl Emniyet Müdürü Metin Aşık Çıkışta yaptığı açıklamada, şehirde görev yapan din gönüllüleri ve görevlileri derneği yönetimi ve üyeleriyle bir araya geldiklerini belirtti. Aşık konuşmasında huzur toplantılarının karşılıklı bilgi paylaşımı ve iletişimi geliştirmek için çabaladıklarını da ifade ederek, din görevlilerinin Kahramanmaraş’ın huzuruna yönelik çok ciddi görev üstlendiklerinin altını çizdi. Emniyet Müdürü Metin Aşık, din görevlisi, öğretmen ve polisin toplumun saygın üç ayrı meslek gurubu olduğunu da vurgulayarak, bu grupla en güzel diyalog içerisinde olduklarını söyledi.

Kahramanmaraş Din Gönüllüleri Ve Görevlileri dernek başkanı Şevket Bozdoğan ise Emniyet Müdürü Metin Aşık’ın, din görevlileriyle bilgi alış verişinde bulunduklarını belirterek, güzel bir program olduğunu, halkın huzur ve güveni için bu bilgi akışının yerinde olduğunu söyledi ve teşekkürlerini ekledi.

Sarayaltı camii İmam Hatibi, Diyanet-sen Dulkadiroğlu ilçe başkanı, Muharrem Tozar da, emniyetin din görevlileriyle durum değerlendirmesi yaptığını belirtti ve diyanet camiası olarak teşekkür ettiklerini söyledi.

Toplantıya, Emniyet Müdürü Metin Aşık, Din Görevlileri ve Gönüllüleri Derneği başkanı Şevket Bozdoğan, Emniyet Müdürü yardımcı ve şube müdürleri ile din görevlileri katıldı.

Haber: Hacı Ali GÜNEÇIKAN /K. Maraş

DSC_6096 DSC_6100

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25’e giren öğrenci ve aileleriyle buluştu Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25...

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 2022-2023 eğitim-öğretim yılında gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sistemi’nde (LGS) derece ...

Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçını Ahmet Çakar yönetti Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçı...

Birçok sportif faaliyeti ilçe sakinleriyle buluşturan Sultangazi Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile bu yıl 11. Spo...

Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını beraberinde getiriyor Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını b...

2014 Dünya Kupası sırasında Brezilyalı seyircilerle gerçekleştirilen araştırmada takımlarına aşırı bağlı taraftarların canlı maç izlerk...

Milli karateciler spor severlerle bir araya geldi Milli karateciler spor severlerle bir ar...

2020 Tokyo Olimpiyatları öncesinde müsabakalara hazırlanış aşamaları ve unutulmayan anıların konuşulduğu organizasyona katılan Kağıthan...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZDÜ EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZD...

Ekinözü İlçesinde geçmişte Belediye başkanı olarak görev yap...

Şehit Evliya İlokulunda deprem Şehidi Av. Ayyüce Sayar adına kütüphane açıldı. Şehit Evliya İlokulunda d...

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden Av...

İYİ Parti,KMBŞ Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu Projelerini basınla paylaştı. İYİ Parti,KMBŞ Belediye B...

İYİ Parti, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Me...

Onikişubat İlçesinin Robotex Türkiye robot turnuvası başarısı Onikişubat İlçesinin Robo...

Robotex Türkiye robot turnuvası bölge yarışması 23 ve 24 Mar...

Süreyya Güneş Anaokulu Sabahçı Sınıfların M.Akif Ersoy Programı Süreyya Güneş Anaokulu Sa...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

320. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 320. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Hayalin canlanıyor ufka dalarken gözüm Bilmesin hiç bir ki...

Süreyya Güneş Anaokulunun Minik öğrencileri İstiklal Marşımızı okuyarak gururumuz oldu Süreyya Güneş Anaokulunun...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

Kahramanmaraş’ta Yine Deprem Oldu Kahramanmaraş’ta Yi...

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra zaman...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bayramın kaç gün olduğunu açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan Bay...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kamu çalışanlarımızın 10 Nisan...

Kahramanmaraş’ta 8 Bin 303 Konutun Daha Kurası Çekildi Kahramanmaraş’ta 8 Bin 30...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantıyla katı...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ