Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük, KSÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Fatih Karaaslan’ın Elbistan ve bölgesinin eğitim alanında geleceğine damgasını vuracak projelerin önemine dikkat çekerek, “Müjdeler Elbistan için hayırlı olsun” dedi. Başkan Küçük Rektör Karaaslan ve beraberindeki KSÜ kurmaylarını makamında kabul ederek, bilgilendirmelerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Beraberinde KSÜ Kurmayları; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İsmail Bakan ve Prof. Dr. Ahmet Tutuş, Müh. Mim. Fak. Dekanı Prof Dr. Kemal Kıymık, Ziraat Fak. Dekanı Prof. Dr. Ali Kaygısız, Fen-Edb. Fak. Prof. Dr. Hüseyin Yıldırım, İlahiyat Fak. Dekanı Prof. Dr. Zekeriya Pak, Elbistan Tek. Fak. Dekanı Metin Köse, Genel Sekreter Vekili Mithat Karaaslan ve Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Akın Ozan ile birlikte Elbistan’a adeta çıkarma yapan KSÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Fatih Karaaslan, Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük’ü makamında ziyaret etti. Sıcak ve samimi ortamda gerçekleşen ziyarette karşılıklı olarak bilgi alışverişinde bulunuldu.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Mehmet Fatih Karaaslan tarafından ileriki dönemlerde Elbistan ve bölgesi için düşünülen üniversite, fakülte ve yüksekokullar için yerleşke alanın temin edildiğini ve ayrıca Elbistan Meslek Yüksek Okulu alanında daha önce açılan ancak öğretim üyesi olmadığı için eğitim verilemeyen Elbistan Teknoloji Fakültesinin önümüzdeki dönem eğitime açılacağının ifade edilmesinin ardından değerlendirmelerde bulunan Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük, eğitimdeki bu önemli değerlerin büyük kazanım olacağını ifade etti.

Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük, KSÜ Rektörü tarafından yapılan bilgilendirmeler ve müjdeler için, “Müjdeleri Sayın Rektörümüzden aldık. Elbistan ve geleceği adına büyük kazanımların sağlanacağı bu müjdelerin Elbistan’a ve bölge halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. Başkan Küçük, ziyaretin ardından Rektör Karaaslan ve beraberindeki heyet onuruna Küçükler Ocakbaşı’nda davette bulunarak örnek bir ev sahipliği sergiledi.