Elbistan Kaymakamlığı Elbistan ve bölge genelinde eğitim veren ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitime 1 gün ara verildi.

Elbistan Kaymakamlığı Elbistan ve bölge genelinde eğitim veren ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitime 1 gün ara verildi. Soğuk hava ve aşırı yağışların dikkat çekildiği Elbistan Kaymakamlığı kamuoyu açıklamasında, “Elbistan genelinde soğuk hava ve çok kuvvetli yağış nedeniyle tedbir amaçlı ilk ve orta dereceli okullarda 7 Ocak 2015 Çarşamba günü bir gün süre ile eğitim ve öğretime ara verilmiştir. 

Kamuoyuna saygı ile duyurulur” ifadesi yer aldı.

                Elbistan Kaymakamlığı Elbistan ve genelinde eğitim veren ilkokul, ortaokul ve liselerde 7 Ocak 2015 Çarşamba günü tedbir amaçlı olarak 1 gün ara verildiğini açıkladı. Okulların 1 günlük tatil kakarı hakkında Elbistan Kaymakamlığı tarafından kamuoyuna ve eğitim camiasına yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Elbistan genelinde soğuk hava ve çok kuvvetli yağış nedeniyle tedbir amaçlı ilk ve orta dereceli okullarda 7 Ocak 2015 Çarşamba günü bir gün süre ile eğitim ve öğretime ara verilmiştir. 
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”