Kahramanmaraş Belediyesi tarafından İstanbul-Eyüp’te gerçekleştirilen “Feshane’de Kahramanmaraş Tanıtım Günleri” projesinde yer alan Elbistan Belediyesi son yılların en anlamlı ve etkili tanıtımını gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Durmuş Küçük, olağanüstü ilgi gören Elbistan Tanıtım Programına ev sahipliği yaparken, Elbistan ve kültürü adına sergilenen tüm değerler davetlilerin ilgi odağı oldu. Başkan Küçük, etkinlik hakkında yaptığı değerlendirmelerde, “Elbistan Belediyesi olarak, Elbistan adına her türlü değerleri yaşadık ve bir kez daha yaşattık” dedi.

İstanbul’da yaşayan Kahramanmaraşlıların yanı sıra birçok iden gelenlerin ilgisini çeken Elbistan standında Elbistan ürünleri, tatları ve kültürü büyük ilgi gördü. Cevizli şekerden üzüme, lahana’dan tarhanaya kadar yerli malı özde tatların yer aldığı stantta gelen misafirlere ağız tadı ziyafeti çekildi. Kültür adına tanıtımlarında gerçekleştiği Elbistan Standına ev sahipliği yapan Belediye Başkanı Durmuş Küçük, tüm misafirlere samimi ve yakın ilgi göstererek, Elbistan misafirperverliğinden örnekler sergiledi.

AK Parti Grup Başkan Vekili Mahir Ünal, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Nevzat Pakdil, Sıtkı Güvenç, Yıldırım Bayramoğlu, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu gibi siyasilerin yanı sıra sanat dünyasından birçok önemli davetlinin ağırlandığı Elbistan Standında güzel, anlamlı ve samimi birliktelikler yaşandı.

Türkiye’nin 4. büyük ovası ve tarım merkezi konumunda olan, Dünya’nın en büyük açık hava linyit rezervlerini bulunduğu Elbistan’ın adına yakışan bir şekilde tanıtımının yapıldığını dile getiren Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük, yaptığı değerlendirmelerde, “Güzel şehrimiz Elbistan’ı yakalanan her fırsatta ve her alanda gereken önemde tanıtmaya devam ediyoruz. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen ve İstanbul Eyüp’te gerçekleşen, “Feshane’de Kahramanmaraş Günleri” projesinde Elbistan Belediyesi olarak yer aldık ve yüz akıyla Elbistan’ımızı tanıttık. Güzel varlıklarını, değerlerini ve misafirperverliğini gelen konuklarımıza aktardık. Gerçekleşen bu etkinlik ile Elbistan bir kez daha hak edilen tanıtımı yapmıştır” sözleriyle  izlenimlerini kamuoyu ile paylaştı.

Diğer yandan 4-8 Eylül tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşen etkinlikte Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük ve görevli personelin güzel ve başarılı çalışmaları büyük takdir topladı .