Maraşta Haber
Maraşta Haber

Ekinözü’nün Fatih’i Ekinözü’nü Salladı.

Cumhuriyet Halk Partisi  (CHP )  Ekinözü Belediye Başkan adayı Fatih Vicdan’ın İçmeler Mahallesi’nde yaptığı açık hava toplantısı mitinge dönüştü. Seçim çalışmalarını mahalle mahalle, sokak sokak,  köy köy sürdüren CHP Ekinözü Belediye Başkan adayı Fatih Vicdan, Aşağı İçmeler Mahallesi’ndeki açık hava toplantısı mitinge dönüştü.  İlçeden Yaklaşık 120 Araçlık konvoy ile birlikte Mahalleye gelen Vicdan  ” Dik […]

Ekinözü’nün Fatih’i Ekinözü’nü Salladı.

08 Şubat 2014 - 17:54A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Cumhuriyet Halk Partisi  (CHP )  Ekinözü Belediye Başkan adayı Fatih Vicdan’ın İçmeler Mahallesi’nde yaptığı açık hava toplantısı mitinge dönüştü.

Seçim çalışmalarını mahalle mahalle, sokak sokak,  köy köy sürdüren CHP Ekinözü Belediye Başkan adayı Fatih Vicdan, Aşağı İçmeler Mahallesi’ndeki açık hava toplantısı mitinge dönüştü.  İlçeden Yaklaşık 120 Araçlık konvoy ile birlikte Mahalleye gelen Vicdan  ” Dik dur eğilme Ekinözü seninle, İşte Başkan İşte Meydan Başkan Fatih ” sloganlarıyla karşılandı.

Ekinözü İlçesi meşhur Şifalı Suları ile ünlü Aşağı İçmelerde Vatandaşların İsteği üzerine toplantı yapan ve Meydan’da yaklaşık 500 Kişiye seslenen Ekinözü Belediye Başkan Adayı Fatih Vicdan seçimlerde sadece Belediye Başkanlığı için oy kullanılmayacağını “Bu seçim Belediye Başkanlığı için oy vermenin ötesinde Ekinözü’n bütünlüğü için İçmelerin turizm cennetti olması için, Ekinözü’nün Marka ve çağdaş bir ilçe olması için oy kullanacağız. Bu seçimde bu endişelerin ortadan kaldırılması için oy kullanacağız. Bu nedenle herkesten katkı bekliyoruz” dedi.

İÇMELER BÖLGEYE HİTAP EDECEK

Belediye Başkan Adayı Fatih Vicdan İçmeler bizler için çok önemli, gelen insanlarımızı yeterince memnun edemiyoruz. Böyle olunca da kısa süreli ziyaret niteliğinde bu insan akışı ilçemize yeterli kazancı sağlamıyor. İçmelere turizm bölgesi diyorlar ama hiç turist gelmiyor. Gelir düzeyi az olan insanlar gelebiliyor. Bu insanlarımızdan elde edilen gelir ise Ekinözü ilçesine kazanç olarak yetersiz. Bunun telafisi için İçmelere 400 stüdyo daire yapacağız. İlçemize ve İçmelere gelen misafirlerimiz hem daha iyi konutlarda ve uzun süreli memnuniyetle kalacak hem de ilçeye daha fazla ekonomik gelir sağlanacak ve İçmeler sadece 3 ay değil 12 ay çalışacak dedi.

Ayrıca İçmelerde yeterli ve güzel park alanlarımız var. Yapacağımız planlı çalışma ile Elbistan, Afşin, Nurhak ve diğer komşu ilçelerin insanları İçmelerde gönül rahatlığı ve güzellikler içinde konaklayabilecekler. Eşleri, dostları ve aileleri ile birlikte dinlenip, yemek yiyeceği bir projeyi hayata geçireceğiz. En kısa sürede hizmete sunacağız.

Yapacağımız çalışmalarla Ekinözü İçmeleri bir Gaziantep Olacak. İçmelerimize Türkiyenin dört bir yöresinden insanlar gelecek, gelen bu misafirlerimize gezi turları düzenleyeceğiz.

Gözpınar, Kandil Barajı, Afşin’e ve Darende’ye turlar yaparak gelen misafirlerimizi gönül rahatlı ile ilçemizde kalmasını sağlayacağız” dedi.

 

PROJELERLE İSTİHDAM SAĞLANACAK İŞSİZLİĞE ÇÖZÜM GELECEK

Vicdan, “Hazırladığımız büyük ve önemli projelerle birçok alanda istihdam sağlayacağız. Bu projelerin hayata geçmesi ile birlikte açılacak istihdam alanları ile işsizliğe çözüm bulacağız. İşsizlik sorunu Ekinözülü insanımızın sorunu olmaktan çıkacak Ekinözü neyse Köylerimizde aynı imkanlara kavuşacak” dedi.

 

İŞSİZLİK EVSİZLİK VE EĞİTİM GÖÇLERİN SEBEBİDİR

28 yıl Gaziantep’te bulundum. Türkiye’de birçok ili gezdim, siyasi ve hizmet projelerini izledim. Belediyecilik projelerini içinde bulundum. Büyükşehirlerdeki  bir mahalleden daha küçük olan Ekinözü’ne projelerin hayata geçmesiyle, yaratılan kaynaklarla gelir sağlayacağız. Aslına bakılırsa Ekinözü büyümüyor, aksine küçülüyor. Bunun nedeni göçtür. Eğer göç önlenmezse Ekinözü yakında yok olacak. Ben göçü projelerimizle önleyeceğim. 3 sebep göçe neden oluyor. İşsizlik, evsizlik ve eğitim göçün ana sebepleridir. Göç verirken ne yazık ki Ekinözü merkez ve  köyleri de göç alamadı. İnsanımız ilçemizde tutulmadı.

GÖZPINAR KÖYÜNDE ZİYARET ETTİ.

CHP Ekinözü Belediye Başkan Adayı Fatih vicdan İçmeler Mahallesindeki toplantısından sonra  Gözpınar Köyünde bekleyen vatandaşlar buluştu.

Gözpınar Köyünde kendisini bekleyen yaklaşık 100 kişilik bir guruba konuşan  Vicdan seçmelerinden destek istedi.

Vicdan, “ Daha önce bölgeye hidroelektrik güneş enerjisi santrali kurulması için gerekli çalışmaları Gözpınar (Nergele) köyündeki göz suyunun kaynak merkezinde Gaziantep ve Adana’dan gelen bir heyet ile incelemelerde bulunduk ve bize göre en önemli ilk adımı attık. Hidroelektrik Uzmanları incelemeler ve araştırmalar sonunda olumlu görüş belirttiler. Yani Ekinözü’ne hidroelektrik güneş enerjisi santrali kurulması asla hayal değil. Bu sayede ilçemizin sosyoekonomik yapısında köklü değişiklikler yapmayı amaçlıyoruz.

Görüyorsunuz bu Nergele suyumuz akıyor ve bizlerde bakıyoruz dedi artık bu akacak ama bu su bölgenin kalkınmasında önemli faktör olacak diyerek Gözpınar Köyüne dinleme tesisleri için gerekli çalışmalar yapılacak ve bölge insanına hitap edecek” dedi.

Gözpınar Köyündeki bu yollumuz Nurhak, Gaziantep, Şanlıurfa ve Adıyaman ile bağlantı. Bu yol böyle olmaz, yol medeniyettir. Geldiğimiz zaman Avrupa Ülkelerinde ki yollar gibi yapacağız yolunuzu

EKİNÖZÜ MERKEZ SEÇİM BÜROSUNDA VATANDAŞLARLA

Mahalle ve Köy ziyaretlerinden sonra Ekinözü İlçesindeki Seçim Bürosunda Kendisini Bekleyen seçmenleri Tarafından “İşte başkan işte meydan ,Dik dur eğilme Ekinözü seninle, Başkan Fatih ” sloganlarıyla karşılandı.

Vicdan Halkımızı rahatsız edecek yüksek sesler çıkarmayalım gençler sizleri anlıyorum, sakin olun diyerek seçim bürosunda konuşma yaptı.

DSCN4276 DSCN4279 DSCN4283 - Kopya DSCN4288 - Kopya DSCN4288 DSCN4430 - Kopya DSCN4436

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25’e giren öğrenci ve aileleriyle buluştu Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25...

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 2022-2023 eğitim-öğretim yılında gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sistemi’nde (LGS) derece ...

Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçını Ahmet Çakar yönetti Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçı...

Birçok sportif faaliyeti ilçe sakinleriyle buluşturan Sultangazi Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile bu yıl 11. Spo...

Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını beraberinde getiriyor Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını b...

2014 Dünya Kupası sırasında Brezilyalı seyircilerle gerçekleştirilen araştırmada takımlarına aşırı bağlı taraftarların canlı maç izlerk...

Milli karateciler spor severlerle bir araya geldi Milli karateciler spor severlerle bir ar...

2020 Tokyo Olimpiyatları öncesinde müsabakalara hazırlanış aşamaları ve unutulmayan anıların konuşulduğu organizasyona katılan Kağıthan...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Kahramanmaraş’ta Temsili İl Milli Eğitim Müdürü Esma Gizem Akçadağ Kahramanmaraş’ta Te...

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürümüz Yusuf Kahraman, 23 N...

Ilıca Yeniyapan Ortaokulunda 23 Nisan Bayramı Coşkusu Ilıca Yeniyapan Ortaokulu...

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Türk Milleti...

Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışması Sonuçlandı Kahramanmaraş’ta ŞAGO Mat...

Onikişubat ilçesinde 23 okulun ve toplamda 69 öğrencinin kat...

324. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 324. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dünya handır İnsana, yolcular gelip geçer Kimi bahtı güzel...

Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışması Düzenlendi Kahramanmaraş’ta ŞA...

Kahramanmaraş / Onikişubat Şehit Ahmet Gülbahar  Ortaokulu M...

MEB AKUB “doğada arama kurtarma eğitimi” gerçekleştirdi. MEB AKUB “doğada ar...

Kısa adı MEB AKUB olan, Milli Eğitim Bakanlığı Kahramanmaraş...

Arı ve Değirmenci Ailesinin Mutlu Günü Arı ve Değirmenci Ailesin...

Döne ve İsmet Arı çiftinin hanımefendi ve güzel kızları Canr...

Umut Sokağı Konteyner Kentte HEM Sergisi Umut Sokağı Konteyner Ken...

Kahramanmaraş Onikişubat Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğ...

Muhtar Ali Engizek Kolları Sıvadı Muhtar Ali Engizek Kollar...

31 Mart 2024 mahalli idareler seçimi sonucunda Kahramanmaraş...

Kahramanmaraş’ta “Oyun Yoluyla Öğrenme Eğitimleri” gerçekleştirildı. Kahramanmaraş’ta &#...

Erken Çocukluk Eğitiminde Kalite ve Erişimin Arttırılması Pr...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ