Ekinözü Belediyesi’nden Devasa Hizmet

Ekinözü Belediyesi’nden Devasa Hizmet
Ekinözü Belediyesi son yılların en önemli ve en büyük projesini hayata geçirmek için harekete geçti.İlçenin en hayati ihtiyaçları arasında bulunan Atık Su Arıtma Tesisi Projesinde Belediye Meclisi gündeme alınarak ilk adım...

Ekinözü Belediyesi son yılların en önemli ve en büyük projesini hayata geçirmek için harekete geçti.

İlçenin en hayati ihtiyaçları arasında bulunan Atık Su Arıtma Tesisi Projesinde Belediye Meclisi gündeme alınarak ilk adım atılmış oldu. Belediye Başkanı Erol Üstü, büyük ve önemli ihtiyaç için adeta seferberlik ilan ettiklerini ifade ederek, “Ekinözü’nde hak edilen hizmetlere bir yenisi daha eklenecek” dedi.

Yıllardır bir kenarda kalmış olmanın bedelini yokluk ve yoksulluk olarak yaşayan Ekinözü’ne önemli hizmetler Ekinözü Belediyesi tarafından sağlanmaya çalışılıyor. İlçe ve İçmeler genelinde yapılan birçok başarılı hizmetler zincirine ise bir halka daha eklemek için Belediye Başkanı Erol Üstü ve Belediye Meclisi çok önemli bir karar aldı.

Erol Üstü Başkanlığında 2013 Eylül Toplantısını gerçekleştiren Ekinözü Belediyesi Meclisi aldığı kararla Ekinözü’ne Su Arıtma Tesisi kazandırılması için ilk adımı attı ve meclis gündeminde karar tam destek aldı. Atık Su Arıtma Tesisinin Ekinözü için çok önemli bir yatırım ve hizmet olduğunu, bu hizmet için yoğun bir hizmet ve çalışma programı uygulayacaklarını belirten Ekinözü Belediye Başkanı Erol Üstü, “Eksik kalan hizmetlerinin tamamlanmasının ardında ilçemiz için hizmet atağına geçiyoruz. Atık Su Arıtma Tesisi Ekinözü için çok önemli ve önemli bir hizmet olacaktır” dedi.

Diğer yandan hayata geçen hizmetleri değerlendiren Başkan Üstü, “2013 Hizmet Yılında Ekinözü ve İçmelerde tam 20 bin metrekare kilit parke döşedik. Yollarımız ve sokaklarımız parke taşı ile güzelleşti. Yaşanabilir bir Ekinözü için halkımızın güvenine layık olmaya çalışıyoruz. Belediye Meclisi ile tam bir uyum içinde çalışıyoruz. Amacımız Ekinözü’ne hizmet, gerisi teferruattır” sözleri ile hizmet atağının devam edeceğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.