Milliyetçi Hareket Partisi Büyükşehir ve 12. Şubat adayını belirledikten sonra tüm ağırlığını Dulkadiroğlu’na verdi. İptal edilen Karacasu belde seçimlerinde ilk kez siyasi arenada yer alan Mustafa Yunus Dal, Dulkadiroğlu aday adaylığı için Milliyetçi Hareket Partisi Genel merkezine başvurusunu yaptıktan sonra alan çalışmalarını hızlandırdı.

Geçtiğimiz hafta sonu Bertizliler Vakfının organize ettiği ve geniş katılımın gerçekleştiği istişare toplantısında özellikle Bertiz’liler ve kırsal köyler tarafından büyük ilgi gören Mustafa Yunus Dal,  dün akşamda Bertiz spor kulübünü ziyaret etti.

Mustafa Yunus Dal burada yaptığı konuşmada; sporun kitlesel iletişim açısından büyük önem taşıdığını, gençleri spora yöneltmek amacıyla gerekli tüm çalışmaları yapacaklarını belirtti.

Sporun reklam yönünden de ağır bastığını ifade den Mustafa Yunus Dal, Kahramanmaraş’ın tanıtımında da spordan faydalanacaklarını, özellikle bayanların spora ilgi duyması bakımından salon sporlarına ağırlık vereceklerini sözlerine ekledi.

Çok sayıda vatandaşın katıldığı ziyaret sırasında özellikle vatandaşların kentsel dönüşüm ve sit alanları ile ilgili sorularını cevaplayan Mustafa Yunus Dal, Allah kısmet edipte seçildiği takdirde bu konuda vatandaşın lehine her türlü çalışmaları yapacaklarını, bu konu ile ilgili olarak ta İstanbul Teknik Üniversitesi bağlantılı heyetin çalışmalar yaptığını belirtti.