Kahramanmaraş Döngel Köyü ve çevre köyleri Milliyetçi Hareket Partisi Onikşubat Belediye Başkan Adayı Yusuf Temizkan’ı muhteşem bir kalabalık ile karşıladı.

2014 yerel seçimlerine 2 aydan az kaldı. Seçim çalışmaları ise aralıksız sürüyor. Seçim çalışmaları kapsamında köyleri sık sık ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi Onikşubat Belediye Başkan Adayı Yusuf Temizkan’ı Kahramanmaraş Döngel Köyü ve çevre köyleri muhteşem bir kalabalık ile karşıladı. Vatandaşların sorunlarını dinleyen ve sorularını cevaplandıran Temizkan, “Köylerimiz hak ettiği değeri görecek. Köylerimizi ve köylülerimizi görmezden gelen bir yönetim olmayacağız. Aksine uzmanlarımız sürekli köylerimizi takip edecekler ve köylerimiz bizim dönemimizde sürekli gelişecek. Kent merkezine yapılan güzelliklere köylerimiz de sahip olacak. Döngel gibi güzide bir havza bu zaman kadar hep göz ardı edildi. Döngel havzası bizim için Turizm bölgesi olacak. Burada ki güzellikleri Dünya’ya tanıtacağız. Hem tarım hem de turizm alanlarında çok büyük bir potansiyel var. Akılcı yatırımlar ile burası turizm cenneti olabilir. Biz de seve seve bu müthiş potansiyeli harekete geçireceğiz”dedi.

Temizkan, “Bildiğiniz gibi ben Ziraat Mühendisiyim. Yıllarca Köy Hizmetleri döneminde ve Ziraat Mühendisi olarak köylerimize hizmet ettim. Özellikle kendi seçim bölgemde yani Onikişubat Belediyesine bağlı köylerimizde ne gibi sorunlar var hepsini çok çok iyi biliyorum. Muhtarlarımızla da sürekli irtibat halindeyiz. Uzun zamandır köylerimiz de ki gelişmeleri ve sorunları hep yakından takip ettik. Bu zaman kadar maalesef hak ettiğiniz ilgi ve desteği hiçbir zaman almadınız. Köylü kardeşlerimizi kent merkezine taşınmak zorunda bıraktılar. Köylerimiz hizmet almadı. Yıl 2014 olmuş hala yolları yapılmayan, hala ulaşım sorunu yaşayan sayısız köyümüz var. Kendi kıt imkanları ile ayakta kalmaya çalışan köylü vatandaşlarımız bu zamana kadar büyük zorluklar yaşayarak ayakta kaldılar. Kırsalı görmeyen, şehirleri besleyen köylü kardeşlerimizi görmezden gelen yönetim anlayışı artık çürümüştür. Bu millet hizmet bekliyor. Biz de fazlasıyla hizmet edeceğiz. Uzmanlarımız köylerimizi sürekli ziyaret edecek ve gelişimi için raporlar tutacak. Eksikleri, sorunları çok yakından takip edeceğiz. Görevlendireceğimiz Ziraat Mühendislerimiz ile ücretsiz bir şekilde tarıma yönelik uzman desteği sağlayacağız. Bilinçli ve bilimsel bir tarım politikasının adımlarını atacağız.”dedi.