Maraşta Haber
Maraşta Haber

Doğukent’te Fatih Erkoç ve Necati Okay Rüzgarı

Yerel seçimlere doğru, çalışmalarına daha da hız kazandıran Ak kadrolar, Doğukent Düğün Salonu’nda düzenlenen etkinlikte semt sakinleriyle buluştu. Salonu dolduran yüzlerce vatandaş, Erkoç ve Okay’ı bağrına basıp tam destek sözü verdi. “Bu millet sizinle gurur duyuyor” sloganlarıyla adaylarını karşılayan bölge halkı, Erkoç ve Okay’ın teşkilat yöneticilikleri sırasında kendilerine gösterdikleri yakınlığı, 30 Mart sonrasında da sürdürmelerini […]

Doğukent’te Fatih Erkoç ve Necati Okay Rüzgarı

22 Şubat 2014 - 15:30A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Yerel seçimlere doğru, çalışmalarına daha da hız kazandıran Ak kadrolar, Doğukent Düğün Salonu’nda düzenlenen etkinlikte semt sakinleriyle buluştu. Salonu dolduran yüzlerce vatandaş, Erkoç ve Okay’ı bağrına basıp tam destek sözü verdi.

“Bu millet sizinle gurur duyuyor” sloganlarıyla adaylarını karşılayan bölge halkı, Erkoç ve Okay’ın teşkilat yöneticilikleri sırasında kendilerine gösterdikleri yakınlığı, 30 Mart sonrasında da sürdürmelerini istedi. Erkoç ve Okay’a güvenlerinin tam olduğunu ifade eden vatandaşlar, konuşmaları da sık sık alkışlarla kesip, sevgi tezahüratlarında bulundular.

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Avukat Metin Doğan, Türkiye’nin aydınlık yarınlara ulaşması, istikrarın sürmesi ve 2023 hedefleri için AK kadroların bir kez daha iş başına gelmesi gerektiğine vurgu yaptı. Her türlü engellemelere rağmen 11 yıldır ülkeyi büyük hizmetlerle buluşturduklarını ifade eden Doğan, “Ülkemizi karanlıklara doğru sürüklemek isteyenlere bir kez daha ders vermek gerekiyor. İşte bu dersi sizler oylarınızla 30 Mart’ta vereceksiniz. Bundan hiçbir kuşkumuz yok. Hem büyükşehri hem de Dulkadiroğlu’yla birlikte  tüm ilçelerimizi kazanmak için çıktığımız bu yolda bizlere canı gönülden destek vereceğinize inanıyorum” dedi.

Doğukent'te Fatih Erkoç ve Necati Okay Rüzgarı (6) copy

“ARTIK YALNIZ TÜRKİYE YOK”

Programda konuşan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Erkoç, sözlerinin başında Türkiye’nin geldiği nokta hakkında bilgiler verdi. 3 Kasım 2002 öncesinde Türkiye’nin yalnızlığa itilmiş bir ülke olduğunu söyleyen Erkoç, “Ama şimdi yetim Türkiye yok, artık yalnız Türkiye yok, artık onlarca kardeşi olan Türkiye var. Artık Birleşmiş Milletlerde Recep Tayyip Erdoğan’ın eli kalktığında, onlarca kardeşinin eli kalkmakta. Geçmişini tarihini bilen Türkiye var, ecdadını bilen Türkiye var” diye konuştu.

Bu tablodan rahatsız olan kesimlerin halen iş başında olduğunu ifade eden Erkoç, “Tabi biz bunlardan mutluluk duyarken birileri rahatsız olmakta. Çünkü onlar biliyor, bizim dedelerimiz üç kıtayı 21 milyon kilometreyi asırlarca yönetti. Altın medeniyet kurdular oralarda. Bizim tarihimizdeki gücümüzü biliyorlar. ‘Bunlar ayağa kalktı, bunları çökertmemiz lazım’ diyenlere 30 Mart’ta hep birlikte yanıt vereceğiz” ifadelerini kullandı.

“MİLLETİN EVLATLARI YETKİYİ SİZE VERDİ”

Yerel seçimlerin Kahramanmaraş için önemine de değinen Erkoç, 30 Martla birlikte kentin büyükşehir özleminin son bulduğunu belirtti. “Milletin evlatları yetkiyi size verdi” diyen Erkoç, şöyle devam etti:

“Artık yeni haklar elde ettiniz, yeni siyasi haklar elde ettiniz. Artık büyükşehir belediye başkanını seçiyorsunuz. Köydeki kardeşim 2 oy kullanırdı. Şimdi büyükşehir, ilçe belediye başkanı, meclis üyeleri ve muhtarı seçerek 4 oy kullanacak. Yani bu milletin evlatları yetkiyi size verdi. Ve herkesi siz seçiyorsunuz. İşte milletten yetki böyle alınır. Biz sizlere inanıyor ve güveniyoruz. Sizler yanımızda olduğunuz sürece bu yolda beraberce umutla yürüyeceğiz.”

Projeleri hakkında da bilgiler veren Erkoç, kentin yeni dönemde birbirinden önemli projelere ardı ardına kavuşacağını söyledi. Erkoç, sözlerini şöyle tamamladı:

Doğukent'te Fatih Erkoç ve Necati Okay Rüzgarı (1) copy

“Başta şehir içi ulaşım olmak üzere, yeni yollar köprülü kavşaklar yapacağız. Hafif raylı sistemin ilk adımlarını atacağız. Kahramanmaraş’ımızı turizm alanında en çok pay alan illerden biri haline getireceğiz. Türkiye’ye gelen turistlerin şehrimize gelmesini sağlayacağız. Kültür Bakanlığı’mızın programına hemen mozaikleri aldırdık. Buraya gelen bakanımız talimat verdi ve ‘burayı hızlandıralım vatandaşları üzmeden ortaya çıkartalım’ dedi. İnşallah vatandaşlarımız da kazanacak Kahramanmaraş’ımızda kazanacak, Türkiye’mizde kazanacak. Kahramanmaraş için de nemli bir tarihi eser gün yüzüne çıkacak. Diğer yandan Selçuklu, Osmanlı ve Dulkadirli gibi bizim medeniyetimizin eserlerini gün yüzüne çıkartacağız. Doğa harikası güzelliklerimizi turizme kazandıracağız. Doğu Akdeniz’in yaylası haline getireceğiz. Termal su kaynaklarını hizmete sunacağız. Konut ihtiyacı bence en önemli ihtiyaç. Uydu kentler kuracağız. Sıcacık yuvalar oluşturacağız. Kardeşlerimiz buralarda kira öder gibi ev sahibi olacak.”

 “VATANDAŞIN BENİMSEMEDİĞİ HİÇ BİR ŞEYİ YAPMAYACAĞIZ”

AK Parti Dulkadiroğlu Belediye Başkan Adayı Necati Okay’da, büyükşehirle birlikte Dulkadiroğlu ilçesine en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisinde olacaklarını söyledi. Her zaman vatandaşla istişare halinde olacaklarını ifade eden Okay, şöyle konuştu:

“Vatandaşın memnun olmadığı, benimsemediği bir belediyecilik hizmetinin hiçbir anlamı yok. Bunun için sizlerin görüş ve önerileri bizim için çok önemli. Bundan en ufak bir şüpheniz olmasın. Daha önce alamadığınız birçok hizmeti artık çok rahat bir şekilde alacaksınız. Bundan en ufak bir şüpheniz olmasın. Tüm ilçemizi karış karış geziyoruz. Sizlerle doğrudan, aracısız, randevusuz kaç kişi gelirse gelsin görüşmeyi taahhüt ediyoruz. İlçe başkanlığımdan bilirsiniz. Partiye gelip de bizimle görüşemeyen hiç kimse olamayacak. İnşallah Dulkadiroğlu’nu önümüzdeki 5 yıl içerisinde söz verdiğimiz taahhüt ettiğimiz gibi Maraş’ımızın en güzel merkezlerinden biri, bir cazibe merkezi haline getireceğiz.”

Konuşmaların ardından Erkoç ve Okay vatandaşların yönelttiği soruları cevapladı. Başkan adaylarının samimi cevaplarıyla memnuniyet duyan vatandaşlar Erkoç’a ve Okay’a seçim yarışında başarı dileklerinde bulundular.

Doğukent'te Fatih Erkoç ve Necati Okay Rüzgarı (2) copy Doğukent'te Fatih Erkoç ve Necati Okay Rüzgarı (3) copy Doğukent'te Fatih Erkoç ve Necati Okay Rüzgarı (4) copy  Doğukent'te Fatih Erkoç ve Necati Okay Rüzgarı (7) copy

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25’e giren öğrenci ve aileleriyle buluştu Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25...

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 2022-2023 eğitim-öğretim yılında gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sistemi’nde (LGS) derece ...

Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçını Ahmet Çakar yönetti Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçı...

Birçok sportif faaliyeti ilçe sakinleriyle buluşturan Sultangazi Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile bu yıl 11. Spo...

Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını beraberinde getiriyor Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını b...

2014 Dünya Kupası sırasında Brezilyalı seyircilerle gerçekleştirilen araştırmada takımlarına aşırı bağlı taraftarların canlı maç izlerk...

Milli karateciler spor severlerle bir araya geldi Milli karateciler spor severlerle bir ar...

2020 Tokyo Olimpiyatları öncesinde müsabakalara hazırlanış aşamaları ve unutulmayan anıların konuşulduğu organizasyona katılan Kağıthan...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİSİ PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİ...

Piyasaya iyi bakın. Bu pahalılık önünde hiçbir iktidar duram...

Saçalızade İlkokulu Romanya’nın Timişoara şehrinde Saçalızade İlkokulu Roman...

Kahramanmaraş / Onikişubat Saçalızade İlkokulu İI Milli Egit...

Gastroşef yöresel yemek yapma yarışması sonuçlandı Gastroşef yöresel yemek y...

Milli Eğitim Bakanlığı Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışma...

Yaşar Gölcü İlkokulu Erasmus Projesi Kapsamında Romanyada Yaşar Gölcü İlkokulu Eras...

RAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU – Yaşar Gölcü İlkokulu  İI M...

323. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 323. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 İşveli göz kırpar , yamaçta meşe Ebruli renk tablo, baktığ...

DEVA Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Karatutlu Basın Toplantısı Düzenledi. DEVA Partisi Kahramanmara...

Karatutlu: “Herhangi bir söz hakkı doğarsa, bırakın Cu...

322. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 322. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dağlara kar yağar, yükselir sesi, Tozar Elif Elif, der Kar...

Saçaklızade İlkokulu’nun “We Grow With Love”isimli etwinning projesi Saçaklızade İlkokulu̵...

Kahramanmaraş Onikişubat Saçaklızade İlkokulu 4.sınıf öğretm...

Başkan Fırat Görgel: “Çok Çalışacak, Kahramanmaraş’ı Tekrar Ayağa Kaldıracağız” Başkan Fırat Görgel: “Çok...

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “İnşallah bu kadim...

Kahramanmaraş’a İstiklal Madalyası verilişinin 99. yıl dönümü coşkuyla kutlandı Kahramanmaraş’a İst...

Trabzon Caddesinde, yıkılan Valilik binası bahçesindeki  Ata...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ